Spring til hovedindhold

De 9 mest aktive grupper på Shareville

Vores populære investeringsnetværk Shareville har i dag mere end 230.000 medlemmer, som deler deres porteføljer. Grupper på Shareville er en god måde at finde ligesindede investeringsinteresserede at diskutere strategier med. Du kan også få hjælp til de spørgsmål, du måtte have omkring aktiemarkedet, forskellige børser eller investeringsstrategier. Nedenfor har vi samlet de mest aktive grupper målt efter antal indlæg.

Suomi Finland
Med flere kommentarer per dag og mere end 3.000 kommentarer siden starten er ”Suomi Finland” klart den mest populære gruppe på Shareville. Her mødes næsten 15.000 medlemmer og diskuterer, hvad der rør sig på børsen. Det hele foregår godt nok på finsk – men hvis du er logget ind på Shareville, har du mulighed for at benytte oversættelsesfunktionen.

Börsen idag
Den svenske gruppe ”Börsen idag” ligger tæt på sine finske naboer i aktivitet. Med over 20.000 medlemmer og mere end 2.500 indlæg er det et must at være med for alle svenske aktionærer. Og det er værd at notere, at blandt gruppens medlemmer er der 1.000 topmedlemmer, det vil sige dem med tre stjerner. For at blive Topmedlem skal man have en portefølje med et risikojusteret afkast, som tilhører den bedste tiendedel af porteføljerne på Shareville.

Aktiedagis (Aktie-børnehaven)
Med beskrivelsen ”kun dumme spørgsmål er tilladt” er denne gruppe et perfekt sted at starte for dig, der vil lære mere om børsen. Her samles over 10.000 medlemmer med varierende erfaring med aktiemarkedet og hjælper hinanden. Men også 600 Topmedlemmer har fundet vej til gruppen.

IPO
IPO, som er en forkortelse af Initial Public Offering, betyder børsintroduktion. Og ikke så overraskende er det netop de virksomheder, der er på vej på børsen, der skrives om i denne gruppe. Det evige spørgsmål: “Skal man tegne aktier eller ej?” – Det giver medlemmerne deres synspunkt på, og for dem, der ønsker at komme med fra starten i små og nye virksomheder, er dette en must-gruppe.

Utbytteaksjer for langsiktig sparing
En norsk gruppe, der også har tiltrukket danske og svenske medlemmer, som alle har interesse for udbytteaktier. Det vil sige langsigtede investeringer i virksomheder, der betaler udbytte, som så geninvesteres hvert år. Gruppen har i øjeblikket 7.000 medlemmer og mere end 900 indlæg.

Bättre Nordnet
I feedback-gruppen ”Bättre Nordnet” (bedre Nordnet) skriver medlemmerne, når de oplever problemer på Nordnets platforme, eller hvis de har forslag til forbedringer. Både Kundeservice, Community Managere og Nordnets CPO, Rasmus Järborg, er aktive i gruppen. Det er gruppen for dig, der vil være med til at sætte dit præg på fremtidens Nordnet.

Langsiktig sparing i fond
I denne gruppe diskuterer mere end 2.700 medlemmer langsigtet opsparing i internationale fonde og ETF’er- selvom gruppens navn er norsk, så foregår en del af debatten også på engelsk.

Miljöteknik och innovation
Vil du diskutere virksomheder inden for vedvarende energi og andre innovative løsninger, så er det her gruppen for dig. Her finder du medlemmer fra hele Norden, som deler deres holdninger inden for en af vores store megatrends, bæredygtighed.

Hvad venter du på? Smut forbi de grupper, som passer til dine interesser og start en debat. Er du endnu ikke på Shareville? Læs mere og bliv kunde her.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer