Spring til hovedindhold

Årets mest populære blogindlæg på Nordnet.dk

Året 2020 tog en meget uventet drejning i marts måned. Covid-19-pandemien resulterede i et meget turbulent aktiemarked. Dette har sat sit præg på hvilke blogindlæg, der har været nogle af de mest læste. Det var især under den mest hektiske periode at indlæg om, hvordan man agerer og investerer i et turbulent aktiemarked, og hvordan man kan sammensætte en veldiversificeret aktieportefølje, var de mest populære.

I 2020 blev det også tydeligt at mange nye investorer har meldt sig på banen med at begive sig ud i det store investeringsunivers. Blodindlæg med inspirationsmuligheder har især været populære. Blandt de mest populære blogindlæg finder vi emnet investeringsinspiration, hvor specielt megatrends, grønne investeringer og kunstig intelligens var nogle af de mest populære temaer.

Blogindlæg med emnet generel investeringsviden har også været meget populære grundet det store antal af helt nye investorer. Her ser vi at vores børsskole, hvor man kan få de grundlæggende begreber om investering ind under huden, har været særdeles populær. Dette forgrener sig ud til vores blogindlæg om hvordan forskellige investeringsmuligheder beskattes.

Det absolutte mest populære blogindlæg var vores opsummering af vores live webinar med Lars Tvede der gav sit bud på verdensbilledet og investeringsmuligheder.

Du kan læse eller genlæse de mest populære blodindlæg fra 2020 her:

Lars Tvedes verdensbillede og bud på investeringsmuligheder

Køb dig ind i fremtidens megatrends med ETF’er

Aktier: Det ”gode”, det ”dårlige” og et ”midt-imellem” scenario for de kommende måneder

Quantafuel: Vanvittig kursstigning afløst af overraskende fald

Er du i tvivl om, hvordan dine investeringer bliver beskattet?

Grønne aktieraketter som investorerne flokkes om

Hvad køber investorerne, når markederne styrtdykker?

Børsskolen

Er kunstig intelligens og innovation fremtidens vindere?

Hvilke ETF’er skal jeg vælge?

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer