Amerikanske aktier – nu i Nordnet Markets

Der bliver handlet flere og flere amerikanske aktier via Nordnet. I 2018 steg antallet af handler hos Nordnet på de amerikanske børser Nasdaq og New York Stock Exchange med 45 % sammenlignet med 2017.

For at imødekomme interessen lancerer vi nu nye Nordnet Markets produkter med amerikanske aktier som underliggende aktiv. Hvis du tidligere ville eksponere dig mod det amerikanske marked i Nordnet Markets, var det kun muligt at handle de to amerikanske indeks S&P 500 og NASDAQ-10. Men nu breder vi tilbuddet ud, så det også omfatter en række amerikanske aktier, og de kan nye certifikater kan du som kunde hos Nordnet også handle kurtagefrit*.

Flere og flere handler certifikater og mini futures

Interessen for børshandlede produkter er steget markant de seneste år og slog i 2018 handelsrekord. En forklaring på den stigende interesse kan være, at mange investorer sætter pris på muligheden for selv at vælge risikoniveauet i deres investeringer. Og samtidig have mulighed for at tjene penge både når markedet stiger, og når det falder. Børshandlede produkter giver adgang til finansielle markeder i hele verden, og giver investorer mulighed for at investere i en bred vifte af aktivklasser, som indekser, råvarer og populære enkelt aktier, som ellers kan være både dyre og besværlige at få adgang til for den private investor.

Med børshandlede produkter kan du investere i både op- og nedgang, hvilket betyder, at du også kan tjene penge, når et aktiv falder i værdi. Så hvis du har en overbevisning om, hvordan et bestemt aktiv vil udvikle sig i pris, kan du indtage en tilsvarende position for at udnytte den tro på markedet.

Børshandlede produkter er risikofyldte instrumenter, som ikke passer til alle. Du kan tabe hele eller dele af den investerede kapital. Inden du investerer i et børshandlet produkt, bør du sikre dig, at du forstår risiciene, og at du sætter dig ind i de aktuelle produktvilkår.

Læs mere om Nordnet Markets

Vi starter med tolv amerikanske aktier

Nu kan du handle bull & bear-certifikater med tolv amerikanske aktier som underliggende aktiv. Og i den kommende tid kommer der flere aktier til og flere niveauer af gearing, men vi vil også lancere mini futures med de samme aktier. Her kan du se, hvilke produkter du allerede kan handle:

Du kan se, hvilke produkter du kan handle i Nordnet Markets i vores produktliste. Her kan du blandt andet sortere på aktivklasser, gearing og bull eller bear.

Er der produkter, du savner i Nordnet Markets – så kontakt Kundeservice eller skriv det i kommentarfeltet herunder.

Forstå risiciene, inden du investerer

Bull & bear-certifikater og mini futures er investeringsprodukter med høj risiko, hvor du kan tabe hele eller dele af din investerede kapital. Det er derfor vigtigt, at du forstår, hvilke risici du løber, hvis du investerer i børshandlede produkter.

* Produkterne er kurtagefrie, hvis du afgiver ordren på nordnet.dk eller via en af vores handelsapplikationer, hvor værdien af ordren er højere eller lig med 1.000 SEK/DKK/NOK eller 100 EUR. For telefonordrer via mæglere og/eller ordrer på mindre end 1.000 SEK/DKK/NOK eller 100 EUR, betales kurtage ifølge Nordnets gældende prisliste. Ved handel med produkter i en anden valuta end din basisvaluta betaler du et automatisk vekselgebyr, hvis du ikke har en aktiv valutakonto på dit depot. Kontakt Nordnets Kundeservice for mere information.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer