Spring til hovedindhold

Anden episode af For pengenes skyld er i luften

Tak for al den feedback, vi har fået på første episode af For pengenes skyld. Der var ros for indholdet og ris for lydkvaliteten. Indholdsmæssigt fortsætter vi i samme dur, mens vi har taget kærlig hånd om vores lydstudie, der har fået en makeover med lydabsorberende materiale fra gulv til loft, nye mikrofoner og en justering af det resterende tekniske udstyr. Vi kan selv høre en tydelig forbedring, og vi håber, at der er enighed blandt alle jer, der lytter med.

Og tak for alle de spørgsmål og emner, vi har fået her på nordnetbloggen.dk, på Facebook og på Twitter. Dem har vi allerede taget hul på i episode 2. Skriv gerne til os med flere spørgsmål og emner med hastaggen #Forpengenes.

I episode 2 tager Per og Jacob emnerne Shorthandel, rederiet Torm og den forberedte investor op. Du får svaret på, hvad shorthandel er, og du får input til, hvordan du som investor skal forholde dig til shorthandel. Du kan også høre om rederiet Torm og det massive kursfald, som investorerne har været vidne til. Og sidst i episoden taler Per og Jacob om, hvorfor det er vigtigt at være godt forberedt i forhold til sin strategi og sine investeringer – særligt i en situation, hvor kurserne skifter så markant som i den seneste periode.

Læs rapporten fra Kerrisdale, som vi nævner i episode 2.

Max Gandrup
Senior Product Advisor (landechef Danmark 2002-2016)

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2015-09-17 17:49

Lyden er blevet bedre, indholdet er blevet bedre. Det lover godt!

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2015-09-18 09:42

Hej Carsten

Tak, det er dejligt at høre.

Ole, Nordnet