Spring til hovedindhold

Årets Børsmægler 2013 – Nordnet

Nordnet er netop blevet udnævnt til Årets Børsmægler 2013. Det er nu femte år i træk, at vi vinder denne pris. Kan man stadig glæde sig over en pris, man har vundet så mange år i træk? Ja, det kan man virkelig, faktisk har vi for en gangs skyld været lidt ekstravagante og ladet champagnepropperne springe. For prisen Årets Børsmægler handler nemlig i bund og grund om forholdet til vores kunder, og det er en vigtig kvalitetssikring af det arbejde, som vi udfører.

Baggrunden for prisen er en undersøgelse, som Dansk Aktionærforening har sendt ud til sine menige medlemmer, dvs. flere tusinde private investorer. De har svaret på en række spørgsmål om, hvor tilfredse de er med deres egen bank eller børsmægler. Læs mere om undersøgelsen her

Det kan måske lyde som en kliche, men det er noget som sidder lidt i væggene hos os: Vores prioritet nr. 1 er at have Danmarks mest tilfredse kunder. Det er ikke tilfældigt, at vi for nyligt lancerede en kampagne, hvor vi tildeler prisen Årets Børsmægler til vores kunder. Det er jo jer, som med vores værktøjer kan agere jeres egen børsmægler, og som er de virkelige vindere. Samtidig ville vi uden feedback fra kunder slet ikke kunne tilbyde det, vi gør i dag.

Det er naturligvis vigtigt for alle virksomheder at lytte til sine kunder, men jeg tror, at vores virksomhedskultur er blevet meget kundeorienteret, fordi vi ikke kan tage kærligheden for givet. Det er ganske nemt at forlade os, hvis man ikke er tilfreds. Vi kan f.eks. ikke kræve, at man samler alt hos os, for at man kan få et boliglån til en god rente.

Investering og opsparing er vores niche, og det er her, vi har mulighed for at gøre det bedre end vores konkurrenter. Til gengæld er vi så også nødt til at levere varen, for at vores kunder skal have lyst til at blive hos os.

Internt har vi konstant aktiviteter som handler om at fokusere på kunders behov. For tiden hænger der f.eks. plakater på vores kontorer med de 100 vigtigste forbedringsønsker, som vi har fået fra kunder, og vi sætter et kryds, hver gang et mål er nået. Og jeg lover, at vi ikke kommer til at ligge på den lade side, når vi har krydset alt af. Tværtimod lancerer vi efter sommeren en ny site, hvor du som bruger os, kan give os input til et bedre Nordnet. Vi vil gøre det så let som muligt for jer at holde os i ørerne.

Indtil da, tak for tilliden fra alle som deltog i undersøgelsen og til alle jer, som bruger os til at investere med. Har du spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at stille dem herunder eller skrive direkte til mig på max.gandrup@nordnet.dk 

PS. Vil du vide mere om Nordnet, kan du se denne lille film, som vi viser til alle nye medarbejdere. Unbank Yourself!

 

Max Gandrup
Senior Product Advisor (landechef Danmark 2002-2016)

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2013-06-07 13:33

Det er absolut fortjent, at I igen er blevet Årets Børsmægler! Til lykke!

Jeg har dog et forslag til forbedring: I kunne give lettere oversigt over belåningsværdi-%er. Enten son en extra søjle i listerne, eller i en særskilt oversigt.

Belåningsværdien er for mig en vigtig parameter, når jeg skal udvælge et nyt papir, og det er besværligt at skulle gennem nogle trin for hvert enkelt papir for at se den. Og desuden ændrer I den jævnligt.

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2013-06-07 14:29

Hej Steen
Tak for de pæne ord og dit udmærkede forslag til forbedring. Vi har allerede en oversigt over aktiernes belåningsværdier/grader, men jeg må indrømme at den ikke er lettilgængelig. Du finder den her https://www.nordnet.dk/mux/page/belaninginl.html

Jeg vil samtidigt gå videre med at gøre listen mere synlig, og evt. få belåningsværdierne med i kurslisterne.

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2013-06-07 15:01

Tak for svaret. Jeg må indrømme, at jeg ikke lige kendte denne mulighed. Men man skal stadig gennem hele alfabetet (eller hvad der nu svarer til de aktier/investeringsforeninger, man er interesseret i. Så hvis I finder på noget bedre, er det meget velkomment.

Gæst
Gæst
2013-06-07 16:55

Jeg vil også gerne ønske jer tillykke med Årets Børsmægler 2013.
Da jeg virkelig føler at i høre på hvad der er svaret i undersøgelserne i gennem årene. 🙂
I er virkelig foran den bank hvor jeg ellers gør mine forretninger/ investerer mine surt tjente penge 🙂

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2013-07-28 20:51

FK: Jag e4r en ve4rdeinvesterare som ve4grar kf6pa ne5got med ff6r hf6gt P/E (>20). Bolag med P/E>15 me5ste ha en bevisad affe4rsmodell de4r man kan dra en sttlsaus att de med stf6rsta se4kerhet kommer ha en tillve4xt under kommande e5r. Sedan kf6per jag naturligtvis inte alla bolag som har le5g P/E, utan endast bolag som har tillre4ckligt le5g P/E eller P/FCF, en bra balansre4kning, bra och bevisad affe4rdmodell som givit vinst i me5nga e5r, bra marginaler, bra lf6nsamhet (ROE), bra kassaflf6de, och en hf6g direktavkastning e4r ett stort plus. Kanske inte ve4rldens mest spe4nnande strategi om man vill ha snabba… Læs mere

Gæst
Gæst
2013-06-27 11:39

Det kan blive meget bedre, måske var Airliquide i Frankrig en interessant aktie, det var dem der overtog Hede Nielsens Fabrikker, de er noteret i Frankrig og kan give udbytte som friaktier, ligeledes den franske Essilor der laver optik. Smart om man kunne købe kinesiske aktier i HK eller hvad med Thailand, de havde den største stigning sidste år. Det kan kun blive bedre, at være den bedste betyder ikke at det er godt, kun at man er bedre end de dårligste. Via Danske Bank kan man dog handle på mange børser i hele verdenen også Singapore, Thailand og Hong… Læs mere