Spring til hovedindhold

Bliv inspireret af de unge i Aktiedysten

I begyndelsen af februar lancerede vi Aktiedysten, hvor to hold studerende hver har fået 100.000 kroner til rådighed til investering. De unge kæmper ikke bare mod hinanden, men også mod vores egne etablerede aktieeksperter, Thorleif Jackson og Lars Persson. Som alle vores andre kunder, så betaler de lav kurtage og ingen depotgebyrer.

De unge er kommet godt fra start, og indtil videre har de næsten lige så flotte resultater som Eksperterne. Det gælder især medlemmerne af Unge Aktionærer, som desuden alle læser økonomi på Københavns Universitet, men FinanceLab, som hovedsagligt består af studerende fra Copenhagen Business School, følger dem lige i hælene.

Det overrasker mig slet ikke, at de klarer det godt. Det er min og Nordnets filosofi, at alle kan investere selv. Vi vil gerne gøre op med fordomme om, at aktiehandel er svært, indviklet og kun betaler sig for folk med stor erfaring og en imponerende formue.

Vi tror på, at den private investor selv kan investere ud fra sund fornuft, enkle strategier og de rette værktøjer. Om man investerer millioner eller tusindsedler gør heller ikke længere den store forskel. Investering på nettet gør det muligt at investere selv mindre beløb – uden at de bliver ædt op af gebyrer.

En anden tanke bag Aktiedysten er, at vi gerne vil åbne flere unges øjne for mulighederne for at investere. Vi håber, at dystdeltagerne kan inspirere flere unge til at tage de første skridt ud på aktiemarkedet.

Kender du os godt, så ved du sikkert, at vi ikke tilbyder investeringsrådgivning, men at vi i stedet giver den private investor inspiration med blandt andet Eksperternes porteføljer. Siden 2006 har de handlet aktier for åbent tæppe til stor inspiration for mange af vores kunder.

Ser man for eksempel på Thorleif Jacksons bedrifter, så har han opnået et afkast på 152,6 %, selvom han har været fuldt investeret i tider med finanskrise og drastiske kursfald. Et resultat han godt kan være stolt af – og en god grund til at studere hans strategi lidt nøjere. Men også Lars Persson har gjort det fantastisk flot. Med investering primært i danske aktier har han mere end fordoblet formuen i samme periode.

Med Aktiedysten er der endnu en mulighed for at snuse til andres porteføljer og lade sig inspirere. Dystdeltagerne deler, ligesom de andre eksperter, deres tanker bag investeringerne, så der er god mulighed for at lure et par tricks af her også.

Følg Aktiedysten her

 

Max Gandrup
Senior Product Advisor (landechef Danmark 2002-2016)

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2013-03-27 10:11

Jeg synes det er så ærgerligt det ikke er muligt at komme i dialog med folk som lars persson der i højete grad dyrker det psykologiske islæt -aktiehandel har meget lidt med økonomisk teori og mærkelige nøgletal at gøre… Se blot hvor store tab thorleif jackson laver på sine kinesiske eventyr…!
Ville bl.a. elske at høre hr. Perssons forklaring på at holde alk abello gennem krisen og dermed gå på kompromis med sin egen strategi 🙂

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2013-03-27 19:56

Hej Alexthekid,
Tak for dit input. Jeg har netop sendt dit spørgsmål videre til Lars Persson, og samtidigt opfordret ham til at blogge her i Nordnetbloggen.
Han er dog på påskeferie til den 6. april, så du må have lidt tålmodighed med hans svar.
Mvh Max