Spring til hovedindhold

Daniels Pengetips: Omkostninger ved aktiehandel (tjen flere penge på dine investeringer)

Hvad betyder omkostningerne egentlig for dit afkast? Daniels Pengetips gennemgår i denne video nogle af de omkostninger, du skal være særligt opmærksom på, og som kan have stor indflydelse på dit reelle afkast.

Hvad betyder omkostningerne egentlig for dit afkast? Daniels Pengetips gennemgår i denne video nogle af de omkostninger, du skal være særligt opmærksom på, og som kan have stor indflydelse på det afkast, du reelt har på dine investeringer.

Ved at skære i omkostningerne på dine investeringer, kan du i realiteten tjene flere penge på dine investeringer. Har du eksempelvis tjekket depotomkostningerne eller handel med og opbevaring af udenlandske værdipapirer i din normale bank? Det er nogle af de skjulte omkostninger, som Daniels Pengetips finder frem i videoen her. Og sammenligner med omkostningerne hos Nordnet.

Måske du også kan spare penge på dine investeringer og dermed booste dit afkast?

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
Jacob
Jacob
2023-07-24 15:43

Hej Daniel,

Hvad er status med de amerikanske/tyske ADR’s/GDR’s med russiske selskaber bag, hvis man som Nordnet kunde ejer disse?

Tak