Spring til hovedindhold

De mest populære aktier i februar

Novo Nordisk

Februar startede med et skuffende regnskab fra Novo Nordisk. Aktien blev sendt ned med omkring 5 % på børsens første time. Det udnyttede Nordnets danske kunder til at fylde Novo Nordisk på depotet.

Læs Per Hansens indlæg om de absolutte regnskabsvindere

SAS

Den sidste vintermåned endte godt for SAS-aktien. Investorerne tog godt imod regnskabet, og aktien fløj ind på de danske Nordnet-depoter. Samtidig blev aktien sendt op med næsten 9 %.

NKT

NKT er en sjælden gæst blandt de mest populære aktier, men i denne måned kommer aktien ind på en 3. plads. Bag den store interesse fra Nordnets kunder gemmer der sig et skuffende regnskab og en dag med kursklø og et fald på mere en 11 %.

Danske aktier Nye ejere (Nordnet Danmark)
NOVO NORDISK B 451
SAS DKK 297
NKT A/S 279
MAERSK B 248
Nordea DKK 215
Ørsted 179
Ambu B 171
MAERSK A 140
DANSKE BANK 132
NOVOZYMES B 99
SYDBANK A/S 93
ALM. BRAND 91
TORM PLC 84
TOPDANMARK A/S 77
ALK-ABELLO B 74

De udenlandske aktier

Hennes & Mauritz

Der blev langet svenske tøj-aktier over disken i februar, hvor H&M-aktien blev den mest populære udenlandske aktie. H&M afholdt kapitalmarkedsdag og forsøgte at overbevise investorerne om, at selskabets plan forløber som planlagt. Men det lykkedes ikke helt – i hvert fald endte aktien dagen med et fald på 4,5 %.

Læs mere: Hennes & Mauritz: Hvornår får nedturen en ende?

Teva Pharmaceutical industries

For 6. måned i træk er Teva-aktien blandt de mest populære aktier. I den forgangne måned fik Teva et skulderklap fra en af de helt store. Nemlig verdens mest succesfulde investor Warren Buffet og hans selskab Berkshire Hathaway, som meddelte, at de havde købt aktier i Teva for 358 mio. USD. Om den var den udmelding, der fik Nordnets kunder til at fylde lidt ekstra Teva på depotet, det vides ikke..

Læs også: Warren Buffett giver Teva investeringsmæssigt skulderklap

Patriot One Technologies

Patriot One Technologies indtager for anden gang i træk 3. pladsen over de mest populære udenlandske aktier. Og at dømme ud fra debatten på Shareville, så er det ikke kun vores danske kunder, der interesserer sig for den canadiske aktie, som laver intelligente anti-terror løsninger.

Udenlandske aktier Nye ejere (Nordnet Danmark)
HENNES & MAURITZ B 257
TEVA PHARMACEUTICAL INDUSTRIES 247
PATRIOT ONE TECHNOLOGIES INC 203
AURORA CANNABIS INC 117
ALIBABA GROUP ADS 114
Ayima Group AB 107
Gomspace Group AB 106
DEUTSCHE BANK 105
DAIMLER AG 96
AMAZON.COM 96
CAPRICOR THRPTCS 86
Canopy Growth 77
NORWEGIAN AIR SHUTTLE 58
JD.COM 55
MICROSOFT CORP 52

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer