Spring til hovedindhold

De mest populære megatrend ETF’er

Hos Nordnet oplever vi, at megatrend ETF’er fortsat har en populær placering i investorernes porteføljer. Det er specielt de grønne investeringer, der fortsat er den mest populære trend. I år har vi set, at elbiler og dertilhørende teknologi er strøget direkte ind på top 3 over de mest populære investeringstrends. ETF’er, eller børsnoterede fonde, tilbyder en omkostningseffektiv måde at diversificere sig på overfor hundredevis af virksomheder, som drager fordel fra specifikke megatrends i én enkel investering. Vi har derfor samlet de mest populære megatrend ETF’er blandt alle vores danske investorer nedenfor.

Listen er baseret på antallet af investorer, der har en given ETF i deres portefølje. Ved at klikke på den enkelte ETF kan du se kursudviklingen af denne, samt se børsprospektet og handle ETF’en. Hvis navnet er efterfulgt af et ”thumbs up” ikon, er det muligt at handle ETF’en i vores Månedsopsparing.

De mest populære megatrend ETF’er
(pr. 03/9-2021)

 1. iShares Global Clean Energy UCITS ETF USD (Dist)👍
 2. iShares Automation & Robotics UCITS ETF USD (Acc)👍
 3. iShares Electric Vehicles and Driving Technology UCITS ETF USD (Acc)👍
 4. iShares Healthcare Innovation UCITS ETF USD (Acc)👍
 5. iShares S&P 500 Information Technology Sector UCITS ETF USD (Acc)
 6. Lyxor ETF New Energy👍
 7. VanEck Vectors Video Gaming and eSports UCITS ETF
 8. iShares Global Water UCITS ETF USD (Dist)👍
 9. iShares Digitalisation UCITS ETF USD (Acc)👍
 10. Invesco Elwood Global Blockchain UCITS ETF👍
 11. Xtrackers MSCI World Information Technology UCITS ETF 1C👍
 12. iShares Digital Security UCITS ETF👍
 13. The Medical Cannabis and Wellness UCITS ETF – Acc
 14. L&G Battery Value-Chain UCITS ETF
 15. Xtrackers Artificial Intelligence & Big Data UCITS ETF 1C 👍
 16. iShares Ageing Population UCITS ETF USD (Acc)👍
 17. Xtrackers MSCI World Health Care UCITS ETF 1C 👍
 18. Xtrackers MSCI World Materials UCITS ETF 1C 👍
 19. iShares Gold Producers UCITS ETF USD (Acc)
 20. Vaneck Vectors Semiconductor UCITS ETF

Søger du mere information inden for ETF’er, kan du også besøge vores ETF inspirationsside her.

Husk, at historisk afkast ikke er garanti for fremtidigt afkast. De penge, du investerer, kan både stige og falde i værdi over tid. Der vil være en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk. Intet præsenteret på denne side er eller bør fortolkes som en investeringsanbefaling, investeringsrådgivning, tilbud eller anmodning om at købe eller sælge finansielle instrumenter. Som investor er du ansvarlig for risikoen forbundet med at benytte de oplysninger, der gives på denne side, når du tager en investeringsbeslutning

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
Bo
Bo
2021-09-09 21:31

Hej NordNet, I skriver at iShares S&P 500 Information Technology Sector UCITS ETF USD kan handles over jeres månedsopsparing. Det kan den ikke!!

Brian Madsen - Nordnet
Svar til  Bo
2021-09-09 22:55

Hej. Du har ret. Den kan pt ikke købes til Månedsopsparingen. Se hele listen til månedsopsparing her:https://www.nordnet.dk/dk/tjenester/manedsopsparing

Bo s
Bo s
Svar til  Brian Madsen - Nordnet
2021-09-10 21:22

Linket fører ikke til en liste Iver hvile ETF’er der kan købes igennem månedsopsparingen, men til standard siden hvor man kan skrive dig op…

Annette
Annette
2021-09-23 00:03

Man kunne måske lige have skrevet: ” Husk at tjekke skatteforhold”, eller endnu bedre: Der kunne stå om papirerne er egnet til frie midler eller til pension.