Spring til hovedindhold

C WorldWide: Etiske aktier kan godt give høje afkast

C WorldWide Globale Aktier Etik er i toppen af Nordnets liste over de bedst performende investeringsforeninger i 2019. Afdelingens afkastudvikling er opnået ved at investere i nogle af verdens førende selskaber med langsigtede forretningsmodeller og udsigt til positiv indtjeningsvækst. Bæredygtighed er en integreret del af vores investeringsproces, som vurderer alle selskabers samfundsmæssige adfærd, og afdelingens etiske profil betyder, at vi ikke investerer i selskaber, der har en væsentlig del af deres salg inden for tobak, alkohol, hasardspil, pornografi, fossile brændstoffer og våben samt teknologiske produkter, der specifikt anvendes til våben.

Alligevel har den etiske investeringsforening givet et afkast i 2019 på 35,8%, hvilket var noget højere end det globale aktieindeks.

Vores fokuserede portefølje sikrer, at hver enkelt aktie kan gøre en forskel for det samlede afkast. Det er vores erfaring, at en fokuseret portefølje også giver en diversificeret risikoprofil, som gør denne afdeling til et godt supplement til investeringer i enkeltaktier.

Hos C WorldWide tør vi gøre tingene anderledes og vores centrale overbevisning er, at den tålmodige investor belønnes. Vores investeringsfilosofi er enkel – vi har fokus på få aktier og få afdelinger. Vi har et af branchens mest stabile og erfarne team af globale forvaltere, og med en enkel investeringsproces har vi kunnet gøre en forskel for vores investorer.

Vi lever i en ”ekstrem” virkelighed, hvor rentesrente-princippet mere eller mindre er dødt på obligationsmarkedet – men hvor det stadigt er muligt at finde attraktive vækstselskaber på aktiemarkeder. Vi tror, at 2020’erne vil blive et godt årti for den langsigtede aktieinvestor.

Læs mere i vores artikel om aktieudsigterne, hvor Bo Knudsen deler tanker og visioner for det kommende årti.

Du kan købe investeringsbeviser i investeringsforeningen C WorldWide Globale Aktier Etik via Nordnet. Har du spørgsmål, eller ønsker du mere information, er du velkommen til at læse mere på cww.dk.

Prospekt og dokument med central investorinformation er tilgængelig på cww.dk og nordnet.dk

Dette blogindlæg er skrevet af C WorldWide.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer