Spring til hovedindhold

Glædelig jul fra Nordnet – nu også med dark mode!

2021 har været mere end et begivenhedsrigt år i Nordnet. På aktiemarkedet har vi oplevet endnu et år med gode afkast – og det endda efter et 2020 med store stigninger i kølvandet på corona-krisen. I skrivende stund er det danske marked oppe med 12% i år. Og så var 2021 endda også året, hvor DAFs medlemmer endnu engang kårede Nordnet som årets børsmægler!

I Nordnet har vi i løbet af 2021 oplevet en massiv tilgang af både nye og mere erfarne investorer. Med mere end 325.000 kunder er det nu samlet set mere end 5,5% af den danske befolkning fra babyer til pensionister, der har valgt at sætte deres opsparing i Nordnet! Det ser vi som en stor tillidserklæring, og vi arbejder hver dag hårdt for at holde trit og for at kunne tilbyde jer allesammen Danmarks mest brugervenlige platform for opsparing og investering.

Den høje kundetilgang er også et godt billede på, at den danske investeringskultur for alvor er ved at bide sig fast. Mænd og kvinder med forskellig økonomi, alder og strategier strømmer til, og det glæder os, at så mange flere får del i de investeringsafkast, der typisk kommer over tid. Det er til gavn for den enkelte, men også for vores samfund generelt, at flere investerer.

Danskerne er begyndt at ”månedsopspare” i stor stil, og de investerer i stigende grad i billige indeksfonde. Der er også øget interesse for mere komplekse produkter som certifikater ligesom vores porteføljelån oplever stor interesse. 2021 blev også året, hvor vi fra slutningen af november kunne tilbyde en aktiesparekonto. Kunderne kvitterede med at åbne overvældende mange konti. Mens jeg skriver har ca. 27.650 startet sådan en opsparing, og vi håber, at politikerne snart løfter indbetalingsloftet, så denne opsparingsform bliver endnu mere attraktiv.

Den danske investeringskultur bliver stadig mere digital. Langt de fleste af vores kunder er blevet flittige brugere af app’en, som vi med stolthed kan sige vandt den prestigefulde designpris, Red Dot Award, her i 2021. Vi udvikler konstant både vores platform og app, så de hele tiden skaber rammerne for den bedst mulige oplevelse for dig som bruger. ”Dark mode” har været en af de mest populære features på app’en – og derfor kommer ”dark mode” nu også på websitet som en tidlig julegave her mod slutningen af året.

Alt i alt er der kun tilbage at sige tak for et fantastisk 2021. Vi glæder os allerede til at komme i gang med en masse nye spændende tiltag i 2022 – herunder ikke mindst adgang til onlinehandel på flere nye børser.

Glædelig jul og et rigtig godt nytår til alle jer – fra alle os i Nordnet.

Mvh. Anne Buchardt

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2021-12-20 14:16

Ville MEGET MEGET MEGET hellere have det gode, overskuelige, læsbare, inkl. finanskalender osv osv osv, end det bras som det “Nye Nordnet” er, og som er nærmest ubrugeligt – ikke ÈN eneste forbedring kan jeg få øje på i forhold til det gamle og oprindelige NN.

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2021-12-20 15:43

Enig, der er plads til forbedringer af hjemmesiden. Måske også derfor, flere og flere bruger appen?
Det nye design, med små vinduer og masser af skrolling, er heller ikke noget, jeg er stor fan af!

Gæst
Gæst
2021-12-21 22:22

Er der planer om, at lave en mere avanceret grafvisning, som blandt andet findes på Saxo TraderGo?
når jeg skal analysere en kursudviklngen på mine aktier benytter jeg deres platform, men ville være godt, hvis jeg kunne gøre tilsvarende på Nordnet.