Spring til hovedindhold

Hattrick! Årets Bank/Børsmægler 3 år i træk

Endelig kom opkaldet fra Dansk Aktionærforening, og de gav mig præcis den besked, jeg havde håbet på. Vi blev ikke bare Årets Bank/Børsmægler for 3. år i træk, vi fik også topkarakter i 10 ud af 14 kategorier.

Det er altid rart at få et klap på skulderen, og det bliver kun bedre af, at det ikke er en jury som står bag, men medlemmer af aktionærforeningen. Vel at mærke medlemmer, som selv bruger os, og kender os og vores handelstjenester godt.

Nordnet står nemlig i en anden situation end vores konkurrenter i gammelbankerne. Vores brugere har ikke fået en bankbog i dåbsgave – vi kan ikke på samme måde tage dem for givet. Vores udgangspunkt er at udvikle de værktøjer, som møder brugernes behov, og så tro på at det i længden vil få flere og flere til at investere hos os.

Selvom jeg lige nu er utrolig glad for udnævnelsen, så ved jeg godt, at det ikke nytter at hvile på laurbærrene. Der er altid noget vi kan gøre bedre, og vi vil fortsætte arbejdet med at gøre det så enkelt og fordelagtigt som muligt at investere i værdipapirer gennem os.

Tak til alle mine medarbejdere, som har gjort et fantastisk arbejde, og tak til alle jer, som bruger Nordnet, og som løbende giver os feedback!

Her følger en oversigt over undersøgelsen:

Unbank Yourself // Max

Max Gandrup
Senior Product Advisor (landechef Danmark 2002-2016)

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer