Spring til hovedindhold

Hør, hvad 100.000 andre investorer tænker – før du køber

Kunne det ikke være rart at vende dine tanker med andre investorer, inden du klikker på køb? Eller inden du tømmer depotet for en bestemt aktie? Og gad vide, hvordan de andres mavefornemmelser er omkring Novo-aktiens store fald det seneste år?

På Shareville kan du debattere og dele viden og erfaringer med over 100.000 andre private investorer. Her har du rig mulighed for at møde ligesindede, og samtidig kan du se, hvordan de har klaret sig med deres egne investeringer.

Læs også: Sådan gør Angelica for at nå millionen

Hvad kan du forvente dig af regnskabet fra Novo Nordisk?

Den seneste tids nedgang for Novo Nordisk fylder selvfølgelig en del på Shareville. Og derfor er Novo Nordisk også den mest kommenterede danske aktie. På Shareville er der godt gang i debatten om medicinalgigantens rutsjetur. Deltag i debatten om Novo Nordisk

Købstilbud kickstarter debat om Nordnet-aktien

Tirsdagens nyhed om, at Öhmangruppen og Nordic Capital Fund, der sammenlagt ejer 67,5 pct. af Nordnet, er kommet med et samlet købsbud på selskabet, satte straks gang i debatten på Shareville.

Deltag i debatten om Nordnet-aktien

Fingerprint har fået flest investorer til tasterne

Svenske Fingerprint Cards’ eksplosive og fascinerende kursudvikling har selvfølgelig affødt en del kommentarer – de mere end 1.500 kommentarer sender aktien op på 1. pladsen over de mest kommenterede aktier.

Deltag i debatten om Fingerprint Cards

De 10 mest kommenterede aktier på Shareville

  1. Fingerprint Cards AB ser. B
  2. Thin Film Electronics
  3. Apple Inc.
  4. NEL
  5. Hennes & Mauritz AB, …
  6. Gaming Innovation Group
  7. Axactor
  8. Sensys Gatso Group AB
  9. Anoto Group AB
  10. Novo Nordisk B A/S

Se hele listen over de mest kommenterede aktier her

Start en debat om dine aktier

Har du Brøndby-aktier på depotet, så har du måske lyst til at lufte et par tanker om mandagens nyhed om, at fodboldklubben vil rejse op mod 140 millioner kroner ved at udstede nye aktier. Hvad tænker de andre investorer? Og betyder det, at det er tid til at skille sig af med de blå-gule aktier?

Deltag i debatten om Brøndby IF

Tip!

Hvis du ikke er så stærk til at læse norsk, svensk eller finsk – så kan Shareville oversætte de andres kommentarer til dansk. Klik på Oversæt under kommentaren.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer