Hvor er alle de nye sider?

Det har været en intensiv start på året for os på Produkt og Tech, men det har I kunder desværre ikke mærket så meget til… Med nogle få undtagelser har vores fokus i januar været på ting, som ikke er synlige i vores digitale kanaler, men som er helt afgørende for, at vores tjenester holder den høje standard, som I forventer af os.

I den nye app har det betydet en forbedret ydeevne og rettelser af fejl, men også en bedre søgefunktion, så du nu får flere resultater per søgning. På vores nye website har det betydet en forbedring af, hvordan interne overførsler fungerer, og hvordan vi viser det på en pædagogisk måde. Det er nu i produktion, og jeg håber, at I kan lide funktionaliteten.

Men det reelle arbejde har foregået bag kulisserne, hvor vi har bygget, testet og balanceret den tjeneste, som skal forsyne alle vores nye aktie-, fonds-, og ETF-sider med kurser. Det arbejder vi stadig på – og vi håber på, at vi snart kan lancere de sider.

Sammen med vores designere og frontend-udviklere arbejder vi også for fuld skrue med at udvikle navigationen og den nye menu. Selv om langt fra alle de sider, som menuen linker til, er færdige, så begynder den at fungere rigtig godt. Nu fokuserer vi på at finjustere timingen i animationerne. Det er ting som, hvor hurtigt du skal bevæge musen for at skifte mellem menuerne og den slags. The devil is in the details!

Vi er også i fuld gang med at designe fondssiderne, så det bliver lettere at søge de frem til de fonde, som du leder efter – uden at du skal klikke så mange gange. Vi kigger også på de sider, som vi allerede har lanceret, hvor vi har fået god og konstruktiv feedback på fra jer.

Med hjælp fra vores Analytics-team har vi kigget på de mest besøgte sider på vores gamle website og hvilke serier på 1-4 sider, som I bruger mest. Ville du have gættet på, at de 100 mest almindelige kundeflows består af kun 14 sider? Det havde jeg ikke troet. Men det betyder, at vi kan give de sider ekstra meget opmærksomhed – lige nu arbejder vi på Min økonomi og depotoversigten.

Alt dette kan koges ned til det spørgsmål, som jeg stiller dagligt: Hvor er alle de nye sider? Og jeg kan bare give jer samme svar, som jeg selv får her gang: Snart (!), men vi skal sørge for at det hele virker – både bagved og på scenen.

Tag for denne gang – jeg håber, at jeg snart kan vende tilbage og fortælle, at de nye sider er live.

/Rasmus Järborg

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer