Spring til hovedindhold

Hvornår er det det rigtige tidspunkt at købe?

Dette indlæg er markedsføring.

Er du i tvivl om hvornår det er det rigtige tidspunkt at købe på? Så se med i denne video om indkøbsstrategien dollar-cost averaging.

Dollar-cost averaging er en indkøbssstrategi, der søger at udligne udsving i aktiekursen ved, at vi investerer af flere omgange i stedet for at investere hele beløbet på én gang.

Lad os forestille os, at vi står med en pose penge i hånden, mere specifikt 10.000 kroner. Dem vil vi gerne investere. Frem for at investere alle pengene på én gang til at starte med, investerer vi 2.000 kroner hver måned i fem måneder. Vi køber altså for et fast beløb med et fast interval i en bestemt aktie. Formålet med strategien er, at vi opnår en nogenlunde gennemsnitspris for perioden og dermed undgår at købe meget dyrt. Du kan læse mere om Dollar-cost averaging her.

Har du fået lyst til at prøve strategien? Et godt sted er som nævnt at starte er med Nordnets månedsopsparing, der giver mulighed for at investere i indeksfonde/ETF’er med lave handelsomkostninger. Man kan automatisk indstille den til hver måned at investere en bestemt beløb i et bestemt produkt. Nordnets månedsopsparing kan altså fint anvendes til en dollar-cost averaging strategi.

Se vores video om månedsopsparingen her.

Kh. Sarah

Sarah Ophelia MøssPartner
Kommunikatør, sociolog og forfatter

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer