Spring til hovedindhold

Investér i hele verden – nu kurtagefrit* med Nordnet Markets

Jeg er stolt over at kunne præsentere Nordnet Markets. Som første bank i Danmark tilbyder vi nu et bredt udvalg af børshandlede produkter, som du handler helt kurtagefrit på ordrer på min. 1.000 DKK/SEK/NOK eller 100 EUR.

I Nordnet Markets har vi samlet et stort antal produkter, som kan give dig eksponering mod aktier, råvarer og indeks fra hele verden. Med og uden gearing.

Børshandlede produkter er en investeringstrend

Børshandlede produkter er igennem længere tid steget i popularitet. Flere og flere privatpersoner opdager fordelene ved at investere i f.eks. certifikater og mini futures. Som investor kan du bruge produkterne til at få større spredning i din portefølje, beskytte den mod et faldende aktiemarked eller helt enkelt for at ”satse” på en investeringsidé, som du virkelig tror på. En anden grund til at handel med børshandlede produkter stiger er, fordi de giver mulighed for at investere på markeder og i aktiver, der ellers er svært tilgængelige.

Kurtagefrit og overskueligt

Med lanceringen af Nordnet Markets vil vi imødekomme vores kunders stigende interesse for at investere i børshandlede produkter og gøre det enklere, billigere og mere overskueligt.

De produkter, som vi nu kan tilbyde kurtagefrit via Nordnet Markets, har vi markeret med vores navn, så du let kan finde dem. Vores samarbejdspartner Nordea er udsteder, og produkterne handles i lokal valuta på Nasdaq i Danmark, Sverige og Finland samt på Oslo Børs i Norge.

6.000 – 8.000 produkter på sigt

Vi har valgt at starte med at fylde hylderne i Nordnet Markets med de produkter, der handles mest. Det er produkter, som spejler de mest populære aktieindeks i Norden, OMX og DAX. Vi vil gradvist udvide udbuddet de kommende uger, og på længere sigt vil vi kunne tilbyde mellem 6.000 – 8.000 produkter med omkring 500 underliggende aktiver indenfor kategorierne indeks, råvarer og aktier. Du kan handle bull & bear-certifikater og mini futures både med og uden gearing.

Inden du investerer, er det vigtigt, at du forstår de risici og vilkår, som er forbundet med de respektive produkter. Her kan du lære mere om, hvordan produkterne fungerer. Du skal også være opmærksom på, at hvis du handler et produkt, som er noteret i en anden valuta end DKK, så betaler du et spread for valutaveksling, medmindre du har en valutakonto i den aktuelle valuta.

Er der et produkt, du savner?

Nordnet Markets findes i Danmark, Sverige, Norge og Finland, og du kan handle kurtagefrit i alle fire lande. Det er vores målsætning, at være fleksible og hele tiden tilpasse udbuddet efter vores kunders ønsker. Hvis du savner et produkt, så skriv gerne i kommentarfeltet under blogindlægget eller via Twitter.

Held og lykke med investeringerne!

Niklas Odenwall, landechef i Nordnet Danmark

* Produkterne er kurtagefrie, hvis du afgiver ordren på nordnet.dk eller via en af vores handelsapplikationer, hvor værdien af ordren er højere eller lig med 1.000 SEK/DKK/NOK eller 100 EUR. For telefonordrer via mæglere og/eller ordrer på mindre end 1.000 SEK/DKK/NOK eller 100 EUR, betales kurtage ifølge Nordnets gældende prisliste. Ved handel med produkter i en anden valuta end din basisvaluta betaler du et automatisk vekselgebyr, hvis du ikke har en aktiv valutakonto på dit depot. Ring eller skriv til Nordnets Kundeservice for mere information.

Børshandlede produkter kan både stige og falde i værdi og er ofte mere komplicerede og risikofyldte end aktier og fonde/investeringsforeninger og passer ikke til alle investorer. Risikoen øges, jo større gearing produktet har. Der er risiko for, at du mister hele din investerede kapital. Inden du investerer, er det vigtigt, at du læser og forstår alle risici og vilkår som beskrevet i basisprospektet. Børshandlede produkter udbudt via Nordnet Markets har rød risikomærkning.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2017-05-04 07:15

Jeg kunne godt tænke mig billige ETF’ere, der udelukkende er passivt forvaltet og følger alle indeks i Europa og USA.

Gæst
Gæst
2017-05-04 09:51

EFT og ligendende produkter er ikke for almindelige mennesker (undtagen pension)– da beskatningen er Meget dårlig iforhold til aktier