Spring til hovedindhold

Kan man investere sin pension selv?

Kan man investere sin pension selv (og kan det betale sig?). Daniel gennemgår blandt andet fordelene og ulemperne ved at have din pension hos Nordnet. Han viser også, hvor meget henholdsvis 0,5% og 1% i omkostninger kan betyde for din pension om 40 år.

Hvem er Daniels Pengetips?
På Daniels Pengetips fortæller Daniel Hansen Pedersen om sine erfaringer med økonomi og investering. Frihed er den primære motivation for Daniel, når han investerer. Hans mål er at blive økonomisk uafhængig og nyde livet hver dag. Redskaberne er viden, tålmodighed og sund fornuft. Og dem giver han videre gennem sin virksomhed Daniels Pengetips til alle, der er nysgerrige på at komme godt i gang med at investere.

Se flere videoer fra Daniels Pengetips hos Nordnet her.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
Peter Arvad
Peter Arvad
2022-06-03 15:06

Alt for meget reklame for Nordnet. Kan du ikke generalisere og til slut nævne, at Nordnet betaler dig og de kan løse meget af det du omtaler.

Lene Frydenlund
Lene Frydenlund
2022-11-28 16:10

Tak for god i fo😊 Kan man oprette pensionsopsparing hos Nordnet hvis man er gået på pension?