Spring til hovedindhold

Kan rente-tro flytte bjerge?

Nu stiger renten – eller gør den? Fredag kom der en lidt skuffende jobrapport fra USA, alligevel stiger aktierne på flere markeder.

I ugens episode af For pengenes skyld kigger vi nærmere på, om der er rentestigninger på vej, og om forventningerne om en rentestigning kan få bankaktierne til at stige?

Du kan også høre mere om den kommende børsnotering af Nets og topchef Lars Rebien Sørensens afgang fra Novo Nordisk.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2016-09-06 12:43

Jeres podcasts er indspillet ved utrolig lav Volume. Jeg har opgivet at lytte til dem i bilen da jeg skal skrue alt op på max for at jeg næsten kan høre det. Der er ingen problemer når jeg lytter til radio 24 syv podcasts. Kan du tjekke op på dette?

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2016-09-06 15:34

Hej Lars

Lyden fungerer fint hos mig

Med venlig hilsen
Per

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2016-09-07 13:37

Hej Per,
Lyden “fungerer” også fint ved mig, den er bare indspillet ved alt for lav volume.

Gæst
Gæst
2016-09-07 14:17

Hej Per og folkene bag nordnetbloggen, For det første vil jeg gerne sige tak for et meget oplysende podcast. I nævner sporadisk handel med derivater i jeres podcasts, og i den forbindelse tænkte jeg at det ville være nærliggende at lave en episode om alt det grundlæggende ved derivater som eksempelvis optioner, swaps og futures. Det kunne være interessant at høre hvad den almindelige invester skal holde øje ved derivathandel, og hvordan man kan bruge disse værktøjer i sin investeringsstrategi. I den forbindelse har jeg også et konkret spørgsmål vedrørende optioner. Hvis salgs-optioner eller “put-optioner?” kan bruges som en slags… Læs mere