Knapt 4.000 fondskunder får penge retur

I næste uge ryger der penge ind på kontoen hos knapt 4.000 kunder i Nordnet. De har allesammen det tilfælles, at de har investeringsfonde på deres depoter – og får rabat på baggrund af Nordnets Rabattrappe. Rabatten gælder for 3. kvartal, og hver kunde får i gennemsnit udbetalt 260 kr. På årsniveau sparer vores fondskunder altså i gennemsnit mere end 1.000 kr. i omkostninger.

Rabatten er unik for Nordnet. Den betyder, at du kan flytte dine investeringsforeninger og fonde til Nordnet og på samme tid mindske dine omkostninger. Du har altså helt de samme fonde som tidligere – bare billigere. Samtidig får du adgang til en række hjælpeværktøjer, så du også i fremtiden kan føle dig tryg ved, at du ligger rigtigt investeret.

Den mulighed har du kun i Nordnet. Det skyldes først og fremmest, at vi som de eneste giver rabat til alle kunder – mens du hos vores konkurrenter typisk skal have mere end 10-20 millioner investeret for overhovedet at få en krone i rabat. Og selv hvis du skulle have en opsparing i den størrelsesorden, vil din rabat være mærkbart større hos Nordnet, da vi har et af markedets laveste lofter for den såkaldte provisionsbetaling.

Siden vi lancerede ”Rabattrappen” i februar, har vi udbetalt mere end 2 millioner kr. til vores kunder – og tallet er heldigvis stigende. Det betyder, at stadig flere får øjnene op for de unikke muligheder vi tilbyder – også til vores fondskunder.

Så uanset om det handler om enkeltaktier eller investeringsfonde er der altså masser af gode grunde til at flytte til Nordnet.

Læs mere om vores Rabattrappe her.

Og hvordan du flytter dine værdipapirer her.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer