Spring til hovedindhold

Køb dig ind i fremtidens megatrends med ETF’er

Flere og flere investorer ønsker virksomheder i deres porteføljer, der drager fordel af de megatrends, der uundgåeligt former vores samfund. Eksempelvis digitalisering og automatisering, robotteknologi og kunstig intelligens er blot nogle af de tendenser, der præger vores verden. ETF’er, eller børsnoterede fonde, tilbyder en omkostningseffektiv måde at diversificere sig over hundredevis af virksomheder, som drager fordel fra specifikke megatrends i én enkel investering. Vi har samlet de mest populære megatrend ETF’er blandt alle vores nordiske investorer.

Listen er baseret på, hvor mange investorer der har en given ETF i deres portefølje. Ved at klikke på den enkelte ETF kan du se kursudviklingen af denne, samt se børsprospektet og handle ETF’en. De forskellige emojis foran navnene hører ikke til navnet i ETF’en – idéen er blot at visualisere, hvilken megatrend ETF’en indgår i. Hvis navnet er efterfulgt af en 👍, så er det muligt at handle denne i vores Månedsopsparing.

De mest populære megatrend ETFs
(pr. 1/7-2020)

 1. 🤖iShares Automation & Robotics USD (Acc)👍
 2. 📲iShares S&P 500 Information Technology Sector USD (Acc)
 3. iShares Global Clean Energy USD (Dist)👍
 4. 🕹️VanEck Vector Video Gaming and eSports
 5. Lyxor ETF New Energy👍
 6. 💧iShares Global Water USD (Dist)👍
 7. 🏅iShares Gold Producers USD (Acc)
 8. 🚗iShares Electric Vehicles and Driving Technology (Acc)👍
 9. 🏥Xtrackers MSCI World Health Care
 10. 🏗️Xtrackers S&P Global Infrastructure Swap👍
 11. 📲Lyxor MSCI World Information Technology TR Acc
 12. 📲iShares Digitization USD (Acc)👍
 13. 🏥iShares Healthcare Innovation USD (Acc)👍
 14. 🏥iShares S&P 500 Health Care Sector USD (Acc)
 15. 📲Xtrackers MSCI World Information Technology 1C
 16. 🏥iShares Aging Population USD (Acc)👍
 17. 🏅VanEck Vectors Junior Gold Miners
 18. Xtrackers MSCI World Energy 1C
 19. 🔒iShares Digital Security👍
 20. 🏅VanEck Vectors Gold Miners

Søger du mere inspiration indenfor ETF’er kan du også besøge vores ETF inspirationsside.

Husk, at historisk afkast ikke er garanti for fremtidigt afkast. De penge, du investerer, kan både stige og falde i værdi over tid. Der vil være en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.

Intet præsenteret på denne side er eller bør fortolkes som en investeringsanbefaling, investeringsrådgivning, tilbud eller anmodning om at købe eller sælge finansielle instrumenter. Som investor er du ansvarlig for risikoen forbundet med at benytte de oplysninger, der gives på denne side, når du tager en investeringsbeslutning.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2020-07-09 14:34

Vær opmærksom på at ikke alle overstående ETF er at finde på Skats positiv liste.
https://skat.dk/getfile.aspx?id=140780

Gæst
Gæst
2020-07-15 14:12

Hei! Jeg fant nylig ut at utvalget i ETF-screeneren deres har blitt mye dårligere og at jeg plutselig kun fant rundt 8 ETF-selskap i rullegardinmenyen. ETF-screeneren som har blitt veldig brukervennlig siste året og som det virket som inneholdt til fleste europeiske ETF’ene som nordnet tilbyr. Fant kort tid etter ut at årsaken var følgende: ”Vi har infört en årlig plattformsavgift för ETF-leverantörer och huruvida de visas på skärmen eller inte beror på enskilda avtal mellan oss och företaget.” Dette var veldig skuffende. Og bryter det ikke mot MiFID II? Burde finanstilsynet informeres om dette? Dere gjør tjenesten dere tilbyr… Læs mere