Spring til hovedindhold

GreenMobility: År 1 efter børsnoteringen

I denne uge er jeg kommet godt op at køre. Jeg har fået et lift af bestyrelsesformand i GreenMobility, Henrik Isaksen, og vi kører en tur rundt i det københavnske delebils-marked. Vi skal bl.a. tale om kundevækst, kørte ture og km, nutid, fremtid og økonomiudsigter, men det kommer også meget til at handle om erfaringer med den børsnotering, som forvandlede GreenMobility sidste sommer fra privat til en mere offentlig virksomhed.

Hør bl.a. mere om

  • Hvordan det første hele regnskabsår er gået?
  • Om udviklingen indtil nu er som forventet?
  • Hvor mange ture GreenMobilitys bybiler kører dagligt?
  • Hvorvidt GreenMobiltys målsætning om at nå en 20 dobling af kundemassen indenfor 3 år skal nås og om den overhovedet er realistisk?
  • GreenMobilitys erfaringer med at blive børsnoteret
  • At det at blive børsnoteret handler om mere end blot om salg af aktier og kapital til den rigtige pris, men også kan og skal bruges som afsæt for at øge omtale, skaffe ambassadører, åbning til risikovillig kapital m.v.
  • Rådgiverne er dygtige nok og om det finansielle Danmark er klar til at børsnotere mindre selskaber
  • Udfordringer med ”one-size-fits-all” for mindre, men meget agile selskaber

Og meget andet i underkanten af de 40 minutter, hvor det naturlige lydkrydderi til podcast optaget ”on-location” og i bevægelse i en el-bil kommer fra blinklygter, generel københavnsk trafikstøj og kørsel over dæksler.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer