Spring til hovedindhold

Tak for feedbacken og et fantastisk halvår!

Nu er sommerferien slut for mange af os. Og vi kan se tilbage på første halvår, som har været ret intensivt – men også sjovt. Mens vi vidste, at arbejdet med det nye site ville blive omfattende, så købte vi også en norsk bank, som også lige skulle integreres på samme tid! Men som man siger: “Hvis du vil have noget gjort, skal du bede en travl person om at gøre det!”

Som sagt så gjort. Den 1. juni lancerede vi det nye site som default i Norge. Og det blev til mange sene aftener og weekender for vores fantastiske udviklingsteam – inden vi kunne samles lørdag den 1. juni på kontoret i Stockholm. Her ordnede vi de sidste småting og ændrede URL’erne – så alle norske kunder automatisk ville lande på det nye site, når de skrev nordnet.no i browseren.

Ny beskedfunktion på kunde-niveau

En af de sidste funktioner, der blev færdig, var vores beskedfunktion. Måske ikke den sjoveste funktion – men alligevel ret vigtigt for både dig og os, når der skal sendes sikre beskeder. Mens det gamle Nordnet er bygget på konto-niveau – så er det nye baseret på dig som kunde – så det krævede lidt mere af os, at få bygget en god løsning. Men det betyder, at du nu ser alle beskeder fra os i en indbakke – du slipper altså for at skifte mellem dine konti for at læse beskeder. Test gerne den nye funktion – og kom med feedback!

Og når vi nu snakker om feedback, så vil jeg gerne sige tak for alle de positive tilkendegivelser, alle forslag og konstruktive tilbagemeldinger, som jeg har fået her på bloggen, på Shareville og de andre sociale medier. Når vi løber hurtigt for at lancere nye sider, gør vi det ofte i trin, hvor næstkommende iteration afhænger dels af vores køreplan, men også af den feedback, som kommer fra kunderne. Det er Markedsoversigten et eksempel på. Her lancerede vi først en version med landsspecifikt information for de nordiske lande, og nogle dage senere kom der en ny version med verdenskort og globale indeks.

Et andet eksempel er Min økonomi, hvor vi fulgte min kollega Elias’ motto: ”Hvis det, vi har i test, er bedre end det, vi har i produktion, så frigiver vi det”. Vi fik omgående feedback på siden – både ris og ros.

Nye features på Min økonomi og i appen

Desuden kan du nu se nyheder om din beholdning på Min økonomi. Du skifter mellem – under Marked skifter du mellem Oversigt og Nyheder.

Det samme gælder den mest efterspurgte feature – at kunne vælge favorit-depoterne og kun se udviklingen på dem. Og den funktion har vi også lanceret! Test gerne, og se, hvad du synes.

Også i appen sker der hele tiden nye ting. Slim Ayadi, der er produktansvarlig for appen, har sammen med teamet siden foråret forbedret mange af de flows, som I bruger dagligt: Ordrelægning, ordrebog, streamede kurser, saldo i pågældende valuta før ordre og meget mere. Der kommer flere snart – stay tuned!

Vi fortsætter med at udvikle fantastiske funktioner – blandt andet en ny instrumentside, streamede kurser i overvågningslister, teknisk analyse osv. Men vores produktejere, designere og udviklere fortjener også at have lidt fri efter et intens halvår, så de funktioner kommer nok ikke i samme høje tempo, som du er vant til.

/Rasmus Järborg

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer