Spring til hovedindhold

Markedsuroen skabte ny handelsrekord

I går satte vi en ny handelsrekord med 17.663 handler for Nordnet i Danmark. Det var gårdagens markante kursfald og den generelle uro på aktiemarkederne de seneste handelsdage, som fik handelsknapperne aktiverede hos mange af vores kunder. Og de fleste solgte ud – vi noterede et nettosalg på 64 mio. kr. for Nordnets danske kunder. Jeg må da også indrømme, at jeg selv var meget fristet af at sælge en del af mine aktier. Indtil videre ser det ud til at være en fornuftig eller heldig beslutning, om man vil, men med den usikkerhed og nervøsitet, der er i markederne i øjeblikket, kan det hurtigt vende nedad igen…

Derfor synes jeg heller ikke, at det var overraskende, at mange valgte at sælge ud af aktiebeholdningen i går, og dermed mindske risikoen. Efter en længere periode med stigende aktiekurser, er der naturligvis mange, som overvejer om toppen er nået i denne omgang, eller om vi vil se en korrektion i den nærmeste periode. Læs gerne vores investeringsøkonom Per Hansens indlæg “Stor aktiekorrektion eller naturlig opturstræthed” som beskriver netop dette nærmere.

Vores tidligere handelsrekord for Nordnet i Danmark var på 15.300 handler fra den 7. maj 2009.

 

Max Gandrup
Senior Product Advisor (landechef Danmark 2002-2016)

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer