Spring til hovedindhold

De mest populære aktier i august

Danske Aktier

  1. Risk Intelligence

Risk Intelligence er det seneste skud på børsnoterings-stammen. Selskabet, som arbejder med risikoanalyser i højrisikoområder, søgte notering på Spotlight og bragede ind på børsen med en overtegning af den offentlige del af udbuddet på hele 671,2%. Ved udgangen af august havde Risk Intelligence fået hele 890 Nordnet-kunder som nye investorer, hvilket gør dem til den mest populære danske aktie i august.

  1. Ambu

Den danske børsraket Ambu oplevede en relativ volatil måned i august, som kursmæssigt endte i en lille fald. Aktien har flere gange figureret på listen i forlængelse af større stigninger, men efter en rigtig stærk udvikling i 2. kvartal er aktien igen faldet en anelse tilbage.

  1. Lundbeck

Lundbeck fik i forlængelse af aflæggelsen af kvartalsregnskabet for 2. kvartal store kursklø.
På trods af mindre løft i den forventede omsætning og EBIT for hele året, blev aktien straffet og sendt til bunds af markedet. Et fald, som Nordnets kunder altså valgte at benytte som en købsmulighed.

Danske aktier Nye ejere
Risk Intelligence A/S 890
Ambu B 504
LUNDBECK A/S 499
PANDORA A/S 484
SYDBANK A/S 327
DANSKE BANK 279
CHEMOMETEC A/S 258
JYSKE BANK A/S 219
GN STORE NORD NEW 163
WILLIAM DEMANT HOLDING 147
COLOPLAST B 142
MATAS A/S 133
ALM. BRAND 129
SIMCORP 116
DFDS A/S 110

Udenlandske aktier

  1. Teva Pharmaceutical

Endnu engang topper det israelske medicinalselskab listen over de mest populære udenlandske aktier.
Aktien er efterhånden fast inventar på top-3 listen, og de danske privatinvestorer udviser fortsat stor tillid til Kåre Schultz og Teva.

  1. GomSpace

GomSpace har de seneste måneder oplevet en lille kursmæssig deroute, efter en lang tur optur efter børsnoteringen i juni 2016. Det store kursfald har betydet, at den lille producent af nanosatellitter er blevet en populær opkøbsmulighed.

  1. Patriot One Technologies

Den canadiske producent af anti-terror udstyr figurerer endnu engang på listen over de mest populære aktier. Kursen var relativ volatil i august, men sluttede kursmæssigt stort set uændret i august måned – efter en rigtig flot stigning i de to øvrige sommermåneder.

Udenlandske aktier Nye ejere
TEVA PHARMACEUTICAL INDUSTRIES 448
Gomspace Group AB (fd GS Sweden) 331
PATRIOT ONE TECHNOLOGIES INC 281
APPLE COMPUTER 172
MARINE HARVEST ASA 155
P/F BAKKAFROST 140
AMAZON.COM 138
PROTECTOR FORSIKRING ASA 125
LEOVEGAS 120
FINGERPRINT CARDS B 108
MICROSOFT CORP 106
GLOBALSTAR, INC. 97
MODERN TIMES GROUP B 81
AURORA CANNABIS INC 80
BARRICK GOLD 78

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer