Mit syn på vores produkter – nu og i fremtiden

Mit navn er Rasmus Järborg, og jeg er ny produktchef hos Nordnet.

Mit navn er Rasmus Järborg, og jeg er ny produktchef hos Nordnet. Jeg kommer fra en stilling hos SEB, hvor jeg var ansvarlig for digitale kanaler, web og app. Jeg er den type, som vil prøve alt det nye, derfor er min telefon fyldt med nye apps, som jeg hele tiden tester – enten i privat eller professionel sammenhæng. Blandt kolleger bliver jeg lidt drillende kaldt for ”Mr. App”, fordi jeg på en rejse fra Stockholm til Silicon Valley allerede havde brugt al mobildataen, da vi mellemlandede i København…

Vores produkter i dag og i fremtiden
Hos Nordnet er der fuld fart på, og jeg er heldig at have mange passionerede kolleger, som arbejder med nye produkter og tjenester, som vi med tiden kommer til at tilbyde.

Jeg vil gerne udvikle nye produkter tæt på kunderne – og bruge den feedback, som I kommer med – og samtidig vil jeg forsøge at øge frekvensen af lanceringer. Som I sikkert ved, så har Nordnet lige nu to versioner af hjemmesiden, som begge er ”live”:

  • Vores gamle (nuværende) site kalder vi NOW. Og her kan du gøre det meste, og der findes alle ”hverdags funktionerne”.
  • Vores nye site kalder vi for NEXT. Sitet blev lanceret i en beta-version sidste sommer. Her tester vi nye funktioner og tjenester, men tilbyder endnu ikke alle funktioner.

Vi ved godt, at det ikke er ideelt med to sites – så mine kolleger og jeg arbejder på at bygge NEXT-sitet færdigt så hurtigt som muligt, så I slipper for at hoppe frem og tilbage mellem to universer.

Hold dig opdateret om nye funktioner
Du kan holde dig opdateret om, hvad der sker på NEXT her i mine blogindlæg – hvor jeg løbende vil fortælle om de nyeste funktioner.

I efteråret blev det muligt at foretage ind- og udbetalinger på NEXT. Ligesom vi lancerede en ny porteføljerapport. Og hvis du har en aktiekredit knyttet til dit depot, kan du nu også holde øje med, hvor meget af kreditten, du udnytter og se både den historiske og den nuværende rente på NEXT.

Alle tre funktioner finder du ved at klikke på de tre prikker i højre side – når du er på ”Min økonomi” på det nye site. Det er selvfølgelig ikke en optimal løsning, lige nu arbejder jeg sammen med vores designere på at bygge et helt ny menu, som er mere brugervenlig. Ud over menuen så arbejder vi også på en nye sider med coporate actions, kurslister og interne overførsler.  Det glæder jeg mig til at fortælle mere inden så længe.

Vi arbejder videre på appen
Et produkt, som vi er meget stolte af, det er vores nye app til både iOS og Android, som blev lanceret i sommer. Med appen releaser vi – store som små ting – hver anden eller tredje uge. Og det er et tempo, som jeg godt kan lide. Hvis du ikke allerede har opdaget det, så er der en feedback-funktion under Profil i appen. Via den har vi allerede fået mere end 2.000 forslag og ønsker fra jer – og dem er vi rigtig glade for. Vi kan desværre ikke svare alle – men vi læser hver og en kommentar. Det, I efterspørger, er transaktionshistorik, streamede aktiekurser, avanceret ordreafgivelse og engelsk som app-sprog. Vi arbejder på at imødekomme jeres ønsker, og fornyligt lancerede vi en ny version med transaktionshistorik og notaer. Lige nu arbejder vi på at opdatere ordre-flowet for aktier, ETF’er og fonde, så du får mere data, kan se seneste handler samt mere avanceret ordrefunktionalitet.

Hvis du ikke allerede har gjort det – så kan du slå notifikationer til i appen – så du får push-beskeder, når du får udbytte, når en ordre bliver gennemført eller der kommer penge ind på depotet. Og husk, at du kan bedømme appen på Google Play eller i App Store.

/Rasmus Järborg, produktchef Nordnet

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2018-12-06 23:27

En ting, som jeg også synes I skulle overveje er, at I fremover skal tilbyde at tilbagesøge for meget betalt kuponskat. Jeg tror der er betalings-vilje blandt mange af jeres kunder som bakser med det.