Spring til hovedindhold

Mød ledelsen i de mindre danske virksomheder!

Som noget helt nyt har Nordnet indgået et samarbejde med HC ANDERSEN CAPITAL, der giver dig som kunde en unik adgang til aktuel information om danske selskaber uden for C25. Helt gratis.

Det er altid vigtigt at træffe sine investeringsbeslutninger på et oplyst grundlag. Det gælder selvfølgelig også de mindre virksomheder, men de fleste investorer har nok oplevet, at det er markant nemmere at få adgang til relevant information om de mellemstore og store virksomheder. Det vil vi – sammen med HC Andersen Capital – gerne gøre noget ved.

HC Andersen Capital er en ny seriøs aktør på det danske marked og tegnes af markante profiler med bl.a. Tue Østergaard som direktør, og Michael Friis, som mange kender fra medierne som en super kompetent aktieanalytiker. HC Andersen Capital er startet i juli 2020 og har fokus på at skabe en platform, der giver private investorer adgang til information om mindre danske virksomheder – både løbende i form af webinarer etc. og i form af en database. I øjeblikket afholdes ca. et webinar dagligt, og fremadrettet er det planen, at øge tallet til to.

Helt konkret får du som kunde i Nordnet mulighed for at møde CEO og CFOs fra mindre danske virksomheder via onlinemøder på dansk i et helt nyt format og med en høj frekvens. Nordnets kunder vil også have mulighed for at møde ledelserne i forbindelse med regnskaber, seminarer etc. Adgangen faciliteres af HC ANDERSEN CAPITAL og vil være gratis for Nordnets kunder.

Du vil første gang kunne stifte bekendtskab med den nye service den 5. januar, hvor CEO Anders Bundgaard i selskabet Odico vil fortælle om de førende robotteknologier og deres kommercielle perspektiv. Se en oversigt over alle kommende investormøder og tilmeld dig her.

2020 har bragt et gennembrud for den private aktiekultur i Danmark, men der er plads til meget mere. Ny teknologi giver de private investorer langt flere muligheder for at handle på samme vilkår som de professionelle – og det ser vi da også som en af hovedårsagerne til, at vi nu i Nordnet har kunnet sige velkommen til kunde nr. 200,000. Adgangen til information og til ledelsen i virksomhederne ser vi som en naturlig del af den fortsatte udvikling. Vi er derfor glade for at dele ambitionen om en fortsat udbredelse af den danske aktiekultur med HC Andersen Capital og håber at vi med dette samarbejde i fællesskab kan tage endnu et skridt.

Du vil fremadrettet også kunne møde HC ANDERSEN CAPITAL på Nordnet-bloggen, hvor deres analytikere vil dele ud af guldkorn. Vi glæder os!

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer