Mød teamet bag den nye platform

Vi er udviklingsteamet bag Nordnets nye platform og app. Lige nu arbejder vi på at bygge den næste generation af digital bankvirksomhed til dig. I løbet af efteråret kan du følge os her på Nordnetbloggen. Du bliver løbende opdateret på udviklingen, og hvor langt vi er i processen. Derudover kan du teste nye funktioner og komme med feedback til os.

Hvorfor bygger vi en ny platform?

Det skal være let for dig at investere og spare op til fremtiden. Derfor vil vi udvikle en service, der er endnu mere fleksibel og brugervenlig, end den vi har i dag. Den nuværende platform blev lanceret tilbage i 2007 og er igennem årene blevet opdateret både i forhold til design og funktionalitet, men fundamentet er stort set det samme som for 10 år siden. Vi bygger nu en ny platform på en teknologi, der gør det lettere at opdatere og dermed udvikle nye innovative features til dig. Du vil let få et overblik over dine investeringer fra alle dine forskellige enheder, da den nye platform er responsiv.

Vil du teste den nye platform?

Du kan være blandt de første til at teste den nye platform. Tilmeld dig nedenfor senest den 1. oktober, så modtager du en invitation til at teste BETA-versionen.

BETA-versionen af den nye platform vil være simpel i begyndelsen, men vi vil løbende udvikle den og bygge avancerede features med input fra dig.

/Team Next Nordnet

[cp_modal display=”inline” id=”cp_id_96c2b”][/cp_modal]

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2017-09-26 18:53

Jeg glæder mig meget til at se hvad der er sket udviklingsmæssigt internt hos Nordnet Bank AB efter at banken [desværre] blev taget af børsen, og jeg håber også at kunne bidrage konstruktivt i beta-fasen.

Gæst
Gæst
Svar til  Anonymous
2017-09-29 10:40

Hej ExOdyssey
VI er glade for, at du følger os tæt. Og så glæder vi os til at høre din feedback!
/Sanne, Nordnet

Gæst
Gæst
2017-09-28 09:11

Glæder mig at I vil gøre noget for kunderne.

Gæst
Gæst
Svar til  Anonymous
2017-09-29 10:41

Hej John Berg
Det vil vi – vi håber, du vil være med til at teste og komme med feedback!
/Sanne, Nordnet

Gæst
Gæst
2017-09-28 09:12

Vi må jo se platformen først.

Gæst
Gæst
2017-09-28 23:15

Venter spændt

Gæst
Gæst
2017-09-29 21:49

Det kunne virkelig være fedt at slippe for at skulle logge ind med e-mail og lang kode hver gang nu hvor de fleste har en fingertryksaflæser i deres mobiler 😊

Gæst
Gæst
Svar til  Anonymous
2017-10-02 14:13

Hej Stian
Det er du ikke den eneste, der har efterspurgt – din feedback er sendt videre!
/Sanne, Nordnet

Gæst
Gæst
2017-10-02 11:40

Jeg synes den kvindelige repræsentation er lille i teamet. Men måske afspejler det sig i jeres målgruppe analyse?

Gæst
Gæst
Svar til  Anonymous
2017-10-02 14:12

Hej Jytte. Vi har meget fokus på, at vores medarbejdere repræsenterer er bredt udsnit af befolkningen, men det er et faktum, at der er flest mænd, der søger IT-stillingerne. Vi ville meget gerne have flere kvinder ansat i vores IT-afdeling. Men faktisk er Nordnets Chief Technical Officer en kvinde. Og vi har lige sendt et par kvinder afsted til Barcelona under sloganet “Tjejer kodar”- du kan følge dem på Instagram: https://www.instagram.com/lifeatnordnet/
/Sanne, Nordnet

Gæst
Gæst
2017-10-11 07:18

Hej – det bliver fedt! En ting jeg mangler rigtigt meget i den gamle udgave er at kunne se udviklingen for de enkelte papirer i en portefølje. Så hvis jeg kigger på et depot og ser de enkelte papirer listet vil jeg meget gerne kunne se deres udvikling på ugeniveau / 3 mdrs. periode. Evt. en graf ud for hvert papir hvor man selv kan indstille perioden på. En anden ting er at sorteringen på kolonner i porteføljer huskes fra gang til gang.