Spring til hovedindhold

Norden top 10 – uge 12, 2022

Dette indlæg er markedsføring.

Investtech: Torsdag d. 24. marts er der fem nye aktier i Norden top 10, som nu består af fire svenske, fem norske, en dansk og ingen finske aktier. Læs mere her.

Af Investtech

Torsdag d. 24. marts er der fem nye aktier i Norden top 10, som nu består af fire svenske, fem norske, en dansk og ingen finske aktier.

Vi har rangeret de nordiske aktier ud fra vores tekniske analyser på mellemlang sigt. Dette udføres af Investtechs matematiske algoritmer, som blandt andet identificerer aktiens trends, støtte og modstand, formationer og volumenudvikling. Kun aktier med en omsætning på over 1 million euro i gennemsnit per dag i sidste måned er med. Computerne laver både analyseteksten og den konkrete anbefaling helt automatisk. Analyserne er baseret på kvantitative forhold og skal anses som inspirationskilde og markedsføring.

1.Veoneer(VNESDB.ST)- 23. mar 2022. Seneste slutkurs: 340.2 (1.4)

Veoneer ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det viser, at investorer over tid har købt til stadig højere kurser for at komme ind i aktien og indikerer en god udvikling for virksomheden. Aktien har brudt op igennem modstanden ved cirka 320 kroner. Videre opgang er dermed signaleret, og der er nu støtte ved 320 kroner ved reaktioner tilbage. Volumen har tidligere været høj omkring kurstoppe og lav omkring kursbunde. Volumenbalancen er også positiv, hvilket styrker trendbilledet.Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

2.MPC Container Ships(MPCC.OL)- 23. mar 2022. Seneste slutkurs: 29.4 (0.6)

MPC Container Ships viser en stærk udvikling inden for en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Stigende trender indikerer, at virksomheden er inde i en positiv udvikling, og at købsinteressen blandt investorerne er stigende. Aktien gav også købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 21.64. Videre stigning til 29.98 eller mere er signaleret. Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 24.50 kroner. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

3.OKEA(OKEA.OL)- 23. mar 2022. Seneste slutkurs: 36.6 (1.6)

OKEA ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Dette signalerer øgende optimisme blandt investorerne og indikerer videre kursopsving. Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 31.00 kroner. Volumentoppe og volumenbunde korresponderer godt med toppe og bunde i kursen. Volumenbalancen er også positiv, hvilket styrker trendbilledet.Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

Se den fulde liste med grafer og analyser her >>

Følg dine aktier med Investtech hos Nordnet her >>

Investtech laver teknisk analyse af alle aktier for dig

Analyserne er udarbejdet af Investtech.com AS («Investtech») i henhold til Investtechs retningslinjer og Nordnets disclaimer. Analyserne skal anses som inspirationskilde og markedsføring og bygger på kilder som Investtech anser som troværdige. Investtech garanterer ikke for fuldstændigheden eller rigtigheden af analysen. Eventuel eksponering i forhold til de råd/signaler, som fremkommer i analyserne, står helt og holdent for investors regning og risiko. Investtech er hverken direkte eller indirekte ansvarlig for tab, der opstår som følge af brug af Investtechs analyser.

Ovenstående er ikke en anbefaling til at købe eller sælge værdipapirer.Dette blogindlæg er udarbejdet til informationsformål og er et udtryk for skribentens personlige holdning. Blogindlægget udgør således ikke investeringsmæssig eller anden rådgivning. Historiske afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer