Spring til hovedindhold

Norden top 10 – uge 17, 2020

Dette indlæg er markedsføring.

Webinar 29. april: Investtechsystemet

Investtech glæder sig over at invitere dig til et webinar med en systemgennemgang af værktøjer og muligheder med Investtech-systemet. Webinaret afholdes onsdag 29. april kl. 19. Tilmeld dig her >>

Norden top 10 – uge 17

Torsdag d. 23. april er der tre nye aktier i Norden top 10, som nu består af fire svenske,  tre norske, tre danske og ingen finske aktier.

Vi har rangeret de nordiske aktier ud fra vores tekniske analyser på mellemlang sigt. Dette udføres af Investtechs matematiske algoritmer, som blandt andet identificerer aktiens trender, støtte og modstand, formationer og volumenudvikling. Kun aktier med en omsætning på over 1 million euro i gennemsnit per dag i sidste måned er med. Analyserne er baseret på kvantitative forhold og skal anses som inspirationskilde og markedsføring.

1. Oasmia Pharmaceutical(OASM.ST) – 22. apr 2020. Seneste slutkurs: 8.29 (-0.06)

Investorerne har over tid betalt stadigt højere priser for at købe sig op i Oasmia Pharmaceutical, og aktien ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Dette signalerer øgende optimisme blandt investorerne og indikerer videre kursopsving. Aktien gav købssignal fra en omvendt-hovede-og-skuldre-formation ved bruddet op gennem modstanden ved 3.98. Videre stigning til 9.60 eller mere er signaleret. Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 6.30 kronor. Volumentoppe og volumenbunde korresponderer godt med toppe og bunde i kursen. Dette styrker trendbilledet. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

2. ChemoMetec(CHEMM.CO) – 22. apr 2020. Seneste slutkurs: 288.5 (10.5)

ChemoMetec viser en stærk udvikling inden for en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Stigende trender indikerer, at virksomheden er inde i en positiv udvikling, og at købsinteressen blandt investorerne er stigende. Aktien har givet købssignal fra glidende gennemsnit-indikatoren, og signalerer også dermed videre stigning. Aktien har brudt op igennem modstanden ved cirka 260 kroner. Videre opgang er dermed signaleret, og der er nu støtte ved 260 kroner ved reaktioner tilbage. Det kortsigtede momentum i aktien er stærkt positivt med RSI over 70. Det indikerer øgende optimisme hos investorerne og videre kursopsving for ChemoMetec. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

3. Paradox Interactive(PDX.ST) – 22. apr 2020. Seneste slutkurs: 194.5 (2.1)

Paradox Interactive er brudt op fra en tilnærmet horisontal trendkanal på mellemlang sigt efter, at investorerne stadig er gået opad i pris for at komme ind. Et købssignal er udløst og videre opsving for aktien indikeres. Glidende gennemsnit-indikatoren har også udløst købssignal. Dette signalerer isoleret set videre opgang, men trægheden i indikatoren gør at man ofte går glip af en stor del af opsiden. Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 163 kronor. RSI over 70 viser, at momentummet i aktien er stærkt positivt på kort sigt. Investorer er stadig gået op i pris for at få købt aktien – noget som indikerer stigende optimisme, og at kursen vil fortsætte op. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

Se den fulde liste med grafer og analyser her.

Med venlig hilsen

Espen Grønstad

Få gratis adgang til Investtechs analyser i 14 dager >>

Følg dine aktier med Investtech hos Nordnet >>

Følg dine aktier med Investtechs app >>

….

Investtech gjør teknisk analyse av alle aksjer for deg!

Analyserne er udarbejdet af Investtech.com AS («Investtech») i henhold til Investtechs retningslinjer ogdisclaimer. Analyserne skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer