Norden top 10 – uge 20, 2020

Dette indlæg er markedsføring.

Webinar 26. maj: Introduction to Investtech

Vær med, når Country Manager Jan Marius van Leeuwen præsenterer Investtechs systemværktøjer, som du kan bruge til at finde gode investeringsmuligheder på børsen! Webinaret afholdes tirsdag 26. maj kl. 19. Sprog: Engelsk. Tilmeld dig her >>

Norden top 10 – uge 20

Torsdag d. 14. maj er der fire nye aktier i Norden top 10, som nu består af seks svenske, en norsk, to dansk og en finsk aktie.

Vi har rangeret de nordiske aktier ud fra vores tekniske analyser på mellemlang sigt. Dette udføres af Investtechs matematiske algoritmer, som blandt andet identificerer aktiens trender, støtte og modstand, formationer og volumenudvikling. Kun aktier med en omsætning på over 1 million euro i gennemsnit per dag i sidste måned er med. Analyserne er baseret på kvantitative forhold og skal anses som inspirationskilde og markedsføring.

1. Biotec Pharmacon(BIOTEC.OL) – 13. maj 2020. Seneste slutkurs: 22.5 (0.5)

Biotec Pharmacon har brudt den opadgående trend opad på mellemlang sigt, hvilket åbner mulighed for endnu højere stigningstakt. Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 9.20 kroner. Positiv volumenbalance indikerer styrke på kort sigt. Det kortsigtede momentum i aktien er stærkt positivt med RSI over 70. Det indikerer øgende optimisme hos investorerne og videre kursopsving for Biotec Pharmacon. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

2. Genmab(GMAB.CO) – 13. maj 2020. Seneste slutkurs: 1964.5 (-4.5)

Genmab har brudt op igennem toppen af den stigende trendkanal på mellemlang sigt, og signalerer med dette endnu stærkere stigningstakt. Den positive udvikling åbner imidlertid for kortsigtede korrektioner tilbage fra dagens niveau. Aktien har givet købssignal fra glidende gennemsnit-indikatoren, og signalerer også dermed videre stigning. Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 1610 kroner. Positiv volumenbalance indikerer, at volumen er høj på opsvingsdage og lav på nedgangsdage – noget der styrker aktien. Det kortsigtede momentum i aktien er stærkt positivt med RSI over 70. Det indikerer øgende optimisme hos investorerne og videre kursopsving for Genmab. Særligt med store aktier kan høj RSI imidlertid være tegn på, at aktien er overkøbt, og at der er fare for en reaktion ned. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

3. G5 Entertainment(G5EN.ST) – 13. maj 2020. Seneste slutkurs: 178.9 (-9.5)

En tilnærmet horisontal trendkanal er brudt opad på mellemlang sigt. Dette indikerer en fortsat stærk udvikling, og G5 Entertainment har nu støtte ved eventuelle reaktioner ned mod trendlinierne. Aktien har brudt op igennem modstanden ved cirka 166 kronor. Videre opgang er dermed signaleret, og der er nu støtte ved 166 kronor ved reaktioner tilbage. RSI divergerer negativt mod kursen, hvilket indikerer fare for en reaktion nedad. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

Se den fulde liste med grafer og analyser her.

Med venlig hilsen

Espen Grønstad

Få gratis adgang til Investtechs analyser i 14 dager >>

Følg dine aktier med Investtech hos Nordnet >>

Følg dine aktier med Investtechs app >>

….

Investtech gjør teknisk analyse av alle aksjer for deg!

Analyserne er udarbejdet af Investtech.com AS («Investtech») i henhold til Investtechs retningslinjer ogdisclaimer. Analyserne skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer