Spring til hovedindhold

Nordens top 10 – uge 20, 2022

Dette indlæg er markedsføring.

Investtech: Torsdag d. 19. maj er der fem nye aktier i Nordens top 10, som nu består af tre svenske, tre norske, en dansk og tre finske aktier. Læs mere her.

Af Investtech

Torsdag d. 19. maj er der fem nye aktier i Nordens top 10, som nu består af tre svenske, tre norske, en dansk og tre finske aktier.

Vi har rangeret de nordiske aktier ud fra vores tekniske analyser på mellemlang sigt. Dette udføres af Investtechs matematiske algoritmer, som blandt andet identificerer aktiens trends, støtte og modstand, formationer og volumenudvikling. Kun aktier med en omsætning på over 1 million euro i gennemsnit pr. dag i sidste måned er med. Computerne laver både analyseteksten og den konkrete anbefaling helt automatisk. Analyserne er baseret på kvantitative forhold og skal anses som inspirationskilde og markedsføring.

1.BONESUPPORT (BONEX.ST)- 18. maj 2022. Seneste slutkurs: 57.7 (18.94)

BONESUPPORT har brudt op fra den stigende trendkanal på mellemlang sigt. Dette signalerer endnu stærkere stigningstakt, men den stærke opgang kan give reaktioner tilbage på kort sigt. Kursen har også brudt modstanden ved 49.39 i en rektangelformation, og videre opgang kan forventes. Aktien har marginalt brudt op igennem modstanden ved cirka 57.00 kroner. Etableret brud vil indikere videre opgang. Positiv volumenbalance indikerer, at volumen er høj på opsvingsdage og lav på nedgangsdage – noget, der styrker aktien.Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

2.Magseis Fairfield (MSEIS.OL)- 18. maj 2022. Seneste slutkurs: 6.3 (-0.56)

Magseis Fairfield ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det viser, at investorer over tid har købt til stadigt højere kurser for at komme ind i aktien og indikerer en god udvikling for virksomheden. Aktien har nået objektivet ved 6.61 efter brud på en rektangelformation. Kursen er nu faldet noget tilbage, men formationen indikerer videre stigning.Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 4.60 kroner.Positiv volumenbalance, med høj omsætning på dage med opgang og lav omsætning på dage med nedgang, styrker aktien på kort sigt.Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

3.Stockmann (STOCKA.HEX)- 18. maj 2022. Seneste slutkurs: 2.4 (-0.04)

Stockmann ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Stigende trender indikerer, at virksomheden er inde i en positiv udvikling, og at købsinteressen blandt investorerne er stigende. Glidende gennemsnit-indikatoren har også udløst købssignal. Dette signalerer isoleret set videre opgang, men trægheden i indikatoren gør, at man ofte går glip af en stor del af opsiden. Aktien har brudt op igennem modstanden ved cirka 2.33 euro. Videre opgang er dermed signaleret, og der er nu støtte ved 2.33 euro ved reaktioner tilbage. Volumen har tidligere været høj omkring kurstoppe og lav omkring kursbunde. Volumenbalancen er også positiv, hvilket styrker trendbilledet.Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

Investtech laver teknisk analyse af alle aktier for dig.

Se den fulde liste med grafer og analyser her >>

Følg dine aktier med Investtech hos Nordnet her >>

Investeringsanbefalinge(r)n(e) er udarbejdet af Investtech.com AS (“Investtech”). Investtech garanterer ikke for fuldstændigheden eller rigtigheden af analysen. Eventuel eksponering i forhold til de råd/signaler, som fremkommer i analyserne, står helt og holdent for investors regning og risiko. Investtech er hverken direkte eller indirekte ansvarlig for tab, der opstår som følge af brug af Investtechs analyser. Oplysninger om eventuelle interessekonflikter vil altid fremgå af investeringsanbefalingen. Yderligere information om Investtechs analyser findesher.

Dette materiale er udarbejdet af Investtech.com A/S (“Investtech”) og indeholder information, der kan anses for at være en investeringsanbefaling, dvs. information som anbefaler eller foreslår en investeringsstrategi. Nordnet Bank, filial af Nordnet Bank AB, Sverige (Nordnet), har ikke deltaget i udarbejdelsen, gennemgået eller foretaget ændringer i blogindlægget. Investtech har ansvaret for blogindlæggets indhold, og at det lever op til gældende lovgivning og regler.

Materialet har ikke været forelagt de omtalte selskaber. Investtech ejer ikke aktier i de omtalte selskaber.

Nordnet offentliggjorde dette blogindlæg første gang den 19. maj kl. 10.20.

Blogindlægget udgør ikke personlig investeringsrådgivning. Det er vigtigt, at du som investor træffer dine investeringsbeslutninger ud fra din egen vurdering af information fra forskellige kilder. Nordnet påtager sig intet ansvar for direkte eller indirekte tab som følge af brug af information fra dette blogindlæg. Materialet må ikke gengives uden Nordnets udtrykkelige samtykke.

Det kan forekomme, at Nordnet har positioner i værdipapirer, der omtales i blogindlægget. En sådan beholdning er da alene af administrative hensyn og uden fortjeneste for Nordnet.

Nordnet er under tilsyn af Finansinspektionen i Sverige og det danske Finanstilsyn.

Der er altid en risiko forbundet med at investere. Historiske afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast. Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer