Spring til hovedindhold

Nordens top 10 – uge 40, 2022

Dette indlæg er markedsføring.

Investtech: Torsdag d. 6. oktober er der otte nye aktier i Nordens top 10, som nu består af fem svenske, tre finske, to norske og ingen danske aktier. Se de tekniske analyser her.

Af Investtech

Torsdag d. 6. oktober er der otte nye aktier i Nordens top 10, som nu består af fem svenske, tre finske, to norske og ingen danske aktier.

Vi har rangeret de nordiske aktier ud fra vores tekniske analyser på mellemlang sigt. Det udføres af Investtechs matematiske algoritmer, som blandt andet identificerer aktiens trends, støtte og modstand, formationer og volumenudvikling. Kun aktier med en omsætning på over 1 million euro i gennemsnit pr. dag i sidste måned er med. Computerne laver både analyseteksten og den konkrete anbefaling helt automatisk. Analyserne er baseret på kvantitative forhold og skal anses som inspirationskilde og markedsføring.

1.Africa Oil Corp.(AOI.ST)- 5. okt 2022. Seneste slutkurs: 23.3 (0.32)

Africa Oil Corp. ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Stigende trender indikerer, at virksomheden er inde i en positiv udvikling, og at købsinteressen blandt investorerne er stigende. Aktien gav også købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 22.26. Videre stigning til 30.38 eller mere er signaleret. Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 21.00 kroner. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

2.Hexatronic Group(HTRO.ST)- 5. okt 2022. Seneste slutkurs: 111.6 (-3.2)

Investorerne har over tid betalt stadigt højere priser for at købe sig op i Hexatronic Group, og aktien ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det signalerer øgende optimisme blandt investorerne og indikerer videre kursopsving. Aktien har nået objektivet ved 122 efter brud på en rektangelformation. Kursen er nu faldet noget tilbage, men formationen indikerer videre stigning. Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 92.00 kroner. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

3.Boliden(BOL.ST)- 5. okt 2022. Seneste slutkurs: 365.75 (2.8)

Boliden ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det signalerer øgende optimisme blandt investorerne og indikerer videre kursopsving. Aktien gav købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 355. Videre stigning til 394 eller mere er signaleret. Aktien har brudt op igennem modstanden ved cirka 360 kroner, og videre opgang er dermed signaleret. Volumentoppe og volumenbunde korresponderer dårligt med toppe og bunde i kursen. Det svækker den stigende trend og kan være et tidligt signal om et kommende trendbrud. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

Se den fulde liste med grafer og analyser her

Ny forskning: Kurschok i nordiske aktier

Kurschok defineres, som når en aktie stiger eller falder unormalt meget. International forskning på kurschok indikerer, at sådanne aktier statistisk efterfølges af negative afkast, uanset om kurschokkene er op eller ned. Vi har undersøgt effekten i de nordiske markeder. Ved at udelade de allermest volatile aktier fra datasættet fandt vi ud af, at aktier med positive kurschok i gennemsnit fortsatte med at stige, mens aktier med negative kurschok fortsatte med at falde. For aktier med normal volatilitet og positive kurschok går resultaterne altså i modsat retning af, hvad international forskning indikerede. Læs mere her.

Følg dine aktier med Investtech hos Nordnet her

Investeringsanbefalinge(r)n(e) er udarbejdet af Investtech.com AS (“Investtech”). Investtech garanterer ikke for fuldstændigheden eller rigtigheden af analysen. Eventuel eksponering i forhold til de råd/signaler, som fremkommer i analyserne, står helt og holdent for investors regning og risiko. Investtech er hverken direkte eller indirekte ansvarlig for tab, der opstår som følge af brug af Investtechs analyser. Oplysninger om eventuelle interessekonflikter vil altid fremgå af investeringsanbefalingen. Yderligere information om Investtechs analyser findes her.

Dette materiale er udarbejdet af Investtech.com A/S (“Investtech”) og indeholder information, der kan anses for at være en investeringsanbefaling i henhold til Markedsmisbrugsforordningen (Europa-Parlamentets og Rådets forordning 596/2014), dvs. information som anbefaler eller foreslår en investeringsstrategi. Nordnet Bank, filial af Nordnet Bank AB, Sverige (Nordnet), har ikke deltaget i udarbejdelsen, gennemgået eller foretaget ændringer i materialet. Investtech har ansvaret for materialets indhold, og at det lever op til gældende lovgivning og regler.

Materialet har ikke været forelagt de omtalte selskaber. Investtech ejer ikke aktier i de omtalte selskaber.

Dette materiale blev offentliggjort første gang den 6. oktober 2022 kl. 12:45.

Indholdet i dette materiale udgør ikke personlig investeringsrådgivning. Det er vigtigt, at du som investor træffer dine investeringsbeslutninger ud fra din egen vurdering af information fra forskellige kilder. Nordnet påtager sig intet ansvar for direkte eller indirekte tab som følge af brug af information fra dette materiale. Materialet må ikke gengives uden Nordnets udtrykkelige samtykke.

Det kan forekomme, at Nordnet har positioner i værdipapirer, der omtales i materialet. En sådan beholdning er da alene af administrative hensyn og uden fortjeneste for Nordnet.

Nordnet er under tilsyn af Finansinspektionen i Sverige og det danske Finanstilsyn.

Der er altid en risiko forbundet med at investere. Historiske afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast. Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer