Spring til hovedindhold

Nordens top 10 – uge 41, 2022

Dette indlæg er markedsføring.

Investtech: Torsdag d. 13. oktober er der fem nye aktier i Nordens top 10, som nu består af fire norske, tre svenske, to finske og en dansk aktie. Se de tekniske analyser her.

Af Investtech

Torsdag d. 13. oktober er der fem nye aktier i Nordens top 10, som nu består af fire norske, tre svenske, to finske og en dansk aktie.

Vi har rangeret de nordiske aktier ud fra vores tekniske analyser på mellemlang sigt. Det udføres af Investtechs matematiske algoritmer, som blandt andet identificerer aktiens trends, støtte og modstand, formationer og volumenudvikling. Kun aktier med en omsætning på over 1 million euro i gennemsnit pr. dag i sidste måned er med. Computerne laver både analyseteksten og den konkrete anbefaling helt automatisk. Analyserne er baseret på kvantitative forhold og skal anses som inspirationskilde og markedsføring.

1.Hexatronic Group(HTRO.ST)- 12. okt 2022. Seneste slutkurs: 111.25 (6.35)

Hexatronic Group viser en stærk udvikling inden for en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Stigende trender indikerer, at virksomheden er inde i en positiv udvikling, og at købsinteressen blandt investorerne er stigende. Aktien har nået objektivet ved 122 efter brud på en rektangelformation. Kursen er nu faldet noget tilbage, men formationen indikerer videre stigning.Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 92.00 kroner.Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

2.Cool Company(COOL.OL)- 12. okt 2022. Seneste slutkurs: 158 (2.5)

Cool Company viser en stærk udvikling inden for en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det signalerer øgende optimisme blandt investorerne og indikerer videre kursopsving.Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 100 kroner.Volumentoppe og volumenbunde korresponderer godt med toppe og bunde i kursen. Volumenbalancen er også positiv, hvilket styrker trendbilledet. RSI divergerer negativt mod kursen, hvilket indikerer fare for en reaktion nedad.Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

3.Sampo A(SAMPO.HEX)- 12. okt 2022. Seneste slutkurs: 44.64 (0.11)

Sampo A ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det viser, at investorer over tid har købt til stadigt højere kurser for at komme ind i aktien og indikerer en god udvikling for virksomheden. Aktien har nået objektivet ved 45.68 efter brud på en rektangelformation. Kursen er nu faldet noget tilbage, men formationen indikerer videre stigning.Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 40.00 euro.Volumen har tidligere været lav omkring kurstoppe og høj omkring kursbunde. Det svækker den stigende trend og kan være et tidligt signal om et kommende trendbrud.Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

Se den fulde liste med grafer og analyser her

Følg dine aktier med Investtech hos Nordnet her

Investeringsanbefalinge(r)n(e) er udarbejdet af Investtech.com AS (“Investtech”). Investtech garanterer ikke for fuldstændigheden eller rigtigheden af analysen. Eventuel eksponering i forhold til de råd/signaler, som fremkommer i analyserne, står helt og holdent for investors regning og risiko. Investtech er hverken direkte eller indirekte ansvarlig for tab, der opstår som følge af brug af Investtechs analyser. Oplysninger om eventuelle interessekonflikter vil altid fremgå af investeringsanbefalingen. Yderligere information om Investtechs analyser findes her.

Dette materiale er udarbejdet af Investtech.com A/S (“Investtech”) og indeholder information, der kan anses for at være en investeringsanbefaling i henhold til Markedsmisbrugsforordningen (Europa-Parlamentets og Rådets forordning 596/2014), dvs. information som anbefaler eller foreslår en investeringsstrategi. Nordnet Bank, filial af Nordnet Bank AB, Sverige (Nordnet), har ikke deltaget i udarbejdelsen, gennemgået eller foretaget ændringer i materialet. Investtech har ansvaret for materialets indhold, og at det lever op til gældende lovgivning og regler.

Materialet har ikke været forelagt de omtalte selskaber. Investtech ejer ikke aktier i de omtalte selskaber.

Dette materiale blev offentliggjort første gang den 13. oktober 2022 kl. 15:20.

Indholdet i dette materiale udgør ikke personlig investeringsrådgivning. Det er vigtigt, at du som investor træffer dine investeringsbeslutninger ud fra din egen vurdering af information fra forskellige kilder. Nordnet påtager sig intet ansvar for direkte eller indirekte tab som følge af brug af information fra dette materiale. Materialet må ikke gengives uden Nordnets udtrykkelige samtykke.

Det kan forekomme, at Nordnet har positioner i værdipapirer, der omtales i materialet. En sådan beholdning er da alene af administrative hensyn og uden fortjeneste for Nordnet.

Nordnet er under tilsyn af Finansinspektionen i Sverige og det danske Finanstilsyn.

Der er altid en risiko forbundet med at investere. Historiske afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast. Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer