Spring til hovedindhold

Nordens top 10 – uge 43, 2022

Dette indlæg er markedsføring.

Investtech: Torsdag d. 27. oktober er der fire nye aktier i Nordens top 10, som nu består af to svenske, seks norske, to danske og ingen finske aktier. Se de tekniske analyser her.

Af Investtech

Torsdag d. 27. oktober er der fire nye aktier i Nordens top 10, som nu består af to svenske, seks norske, to danske og ingen finske aktier.

Vi har rangeret de nordiske aktier ud fra vores tekniske analyser på mellemlang sigt. Det udføres af Investtechs matematiske algoritmer, som blandt andet identificerer aktiens trends, støtte og modstand, formationer og volumenudvikling. Kun aktier med en omsætning på over 1 million euro i gennemsnit pr. dag i sidste måned er med. Computerne laver både analyseteksten og den konkrete anbefaling helt automatisk. Analyserne er baseret på kvantitative forhold og skal anses som inspirationskilde og markedsføring.

1.Panoro Energy(PEN.OL)- 26. okt 2022. Seneste slutkurs: 34.04 (0.84)

Panoro Energy ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det viser, at investorer over tid har købt til stadigt højere kurser for at komme ind i aktien og indikerer en god udvikling for virksomheden. Aktien gav købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 32.70. Videre stigning til 42.75 eller mere er signaleret. Aktien har brudt op igennem modstanden ved cirka 32.80 kroner. Videre opgang er dermed signaleret, og der er nu støtte ved 32.80 kroner ved reaktioner tilbage. Volumen har tidligere været høj omkring kurstoppe og lav omkring kursbunde. Dette styrker trendbilledet. RSI over 70 viser, at momentummet i aktien er stærkt positivt på kort sigt. Investorer er stadig gået op i pris for at få købt aktien – noget, som indikerer stigende optimisme, og at kursen vil fortsætte op. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

2.Flex LNG Ltd(FLNG.OL)- 26. okt 2022. Seneste slutkurs: 342.2 (-9.8)

Investorerne har over tid betalt stadigt højere priser for at købe sig op i Flex LNG Ltd, og aktien ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Dette signalerer øgende optimisme blandt investorerne og indikerer videre kursopsving. Kursen har reageret tilbage efter et muligt falskt brud på en rektangelformation. Etableret notering over 348 vil igen give nye positive signaler til aktien, mens brud på modsat side af formationen vil være et stærkt salgssignal. Aktien har brudt op igennem modstanden ved cirka 310 kroner, og videre opgang er dermed signaleret. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

3.Wallenius Wilhelmsen(WAWI.OL)- 26. okt 2022. Seneste slutkurs: 70.35 (0.3)

Investorerne har over tid betalt stadigt højere priser for at købe sig op i Wallenius Wilhelmsen, og aktien ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Stigende trender indikerer, at virksomheden er inde i en positiv udvikling, og at købsinteressen blandt investorerne er stigende. Glidende gennemsnit-indikatoren har udløst købssignal. Dette signalerer isoleret set videre opgang, men trægheden i indikatoren gør, at man ofte går glip af en stor del af opsiden. Aktien har brudt op igennem modstanden ved cirka 68.00 kroner, og videre opgang er dermed signaleret. Volumentoppe og volumenbunde korresponderer godt med toppe og bunde i kursen. Dette styrker trendbilledet. Det kortsigtede momentum i aktien er stærkt positivt med RSI over 70. Det indikerer øgende optimisme hos investorerne og videre kursopsving for Wallenius Wilhelmsen. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

Se den fulde liste med grafer og analyser her

Følg dine aktier med Investtech hos Nordnet her

Materialet er udarbejdet af Investtech.com AS (“Investtech”). Investtech garanterer ikke for fuldstændigheden eller rigtigheden af analysen. Eventuel eksponering i forhold til de råd/signaler, som fremkommer i analyserne, står helt og holdent for investors regning og risiko. Investtech er hverken direkte eller indirekte ansvarlig for tab, der opstår som følge af brug af Investtechs analyser. Oplysninger om eventuelle interessekonflikter vil altid fremgå af investeringsanbefalingen. Yderligere information om Investtechs analyser findes her.

Dette materiale er udarbejdet af Investtech.com A/S (“Investtech”) og indeholder information, der kan anses for at være en investeringsanbefaling i henhold til Markedsmisbrugsforordningen (Europa-Parlamentets og Rådets forordning 596/2014), dvs. information som anbefaler eller foreslår en investeringsstrategi. Nordnet Bank, filial af Nordnet Bank AB, Sverige (Nordnet), har ikke deltaget i udarbejdelsen, gennemgået eller foretaget ændringer i materialet. Investtech har ansvaret for materialets indhold, og at det lever op til gældende lovgivning og regler.

Materialet har ikke været forelagt de omtalte selskaber. Investtech ejer ikke aktier i de omtalte selskaber.

Dette materiale blev offentliggjort første gang den 27. oktober 2022 kl. 11.00.

Indholdet i dette materiale udgør ikke personlig investeringsrådgivning. Det er vigtigt, at du som investor træffer dine investeringsbeslutninger ud fra din egen vurdering af information fra forskellige kilder. Nordnet påtager sig intet ansvar for direkte eller indirekte tab som følge af brug af information fra dette materiale. Materialet må ikke gengives uden Nordnets udtrykkelige samtykke.

Det kan forekomme, at Nordnet har positioner i værdipapirer, der omtales i materialet. En sådan beholdning er da alene af administrative hensyn og uden fortjeneste for Nordnet.

Nordnet er under tilsyn af Finansinspektionen i Sverige og det danske Finanstilsyn.

Der er altid en risiko forbundet med at investere. Historiske afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast. Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer