Spring til hovedindhold

Nordens top-10 – uge 51 2022

Dette indlæg er markedsføring.

Torsdag den 22. december er der fire danske aktier i Nordens top-10. Den består nu af en svensk, fire norske, fire danske og en finsk aktie. Aktierne er rangere ud fra tekniske analyser på mellemlang sigt.

Af Investtech

Torsdag d. 22. december er der tre nye aktier i Nordens top-10, som nu består af en svensk, fire norske, fire danske og en finsk aktie.

Onsdag den 4. januar 2023 præsenterer forskningschef hos Investtech, Geir Linløkken, resultaterne af Investtechs “nytårsraketter” for Danmark, Norge og Sverige i et live webinar. Webinaret er på norsk. Tilmeld dig her

Vi har rangeret de nordiske aktier ud fra vores tekniske analyser på mellemlang sigt. Det udføres af Investtechs matematiske algoritmer, som blandt andet identificerer aktiens trends, støtte og modstand, formationer og volumenudvikling. Kun aktier med en omsætning på over 1 million euro i gennemsnit pr. dag i sidste måned er med. Computerne laver både analyseteksten og den konkrete anbefaling helt automatisk. Analyserne er baseret på kvantitative forhold og skal anses som inspirationskilde og markedsføring.

1.Novo Nordisk B(NOVOB.CO)- 21. dec 2022. Seneste slutkurs: 925 (0)

Novo Nordisk B ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det viser, at investorer over tid har købt til stadigt højere kurser for at komme ind i aktien og indikerer en god udvikling for virksomheden. Aktien gav også købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 903. Videre stigning til 1057 eller mere er signaleret.Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 860 kroner.RSI er over 70 efter et godt kursopsving de sidste uger. Aktien har et stærkt positivt momentum og videre opsving indikeres. Særligt med store aktier kan høj RSI imidlertid være tegn på, at aktien er overkøbt, og at der er fare for en reaktion ned. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

2.Sydbank(SYDB.CO)- 21. dec 2022. Seneste slutkurs: 276.6 (2.6)

Sydbank ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det viser, at investorer over tid har købt til stadigt højere kurser for at komme ind i aktien og indikerer en god udvikling for virksomheden. Aktien gav købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 234. Videre stigning til 285 eller mere er signaleret.Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 258 kroner.Positiv volumenbalance indikerer, at volumen er høj på opsvingsdage og lav på nedgangsdage – noget der styrker aktien.RSI over 70 viser, at momentummet i aktien er stærkt positivt på kort sigt. Investorer er stadig gået op i pris for at få købt aktien – noget som indikerer stigende optimisme, og at kursen vil fortsætte op.Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

3.D/S Norden(DNORD.CO)- 21. dec 2022. Seneste slutkurs: 418.2 (0.4)

D/S Norden ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det viser, at investorer over tid har købt til stadigt højere kurser for at komme ind i aktien og indikerer en god udvikling for virksomheden. Kursen har også brudt et modstandsniveau på kort sigt og givet købssignal fra kortsigtet trading range.Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 373 kroner.Volumentoppe og volumenbunde korresponderer godt med toppe og bunde i kursen. Dette styrker trendbilledet.Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

Se den fulde liste med grafer og analyser her

Følg dine aktier med Investtech hos Nordnet her

Vi ønsker alle vores læsere en rigtig glædelig jul og et godt nytår!


Materialet er udarbejdet af Investtech.com AS (“Investtech”). Investtech garanterer ikke for fuldstændigheden eller rigtigheden af analysen. Eventuel eksponering i forhold til de råd/signaler, som fremkommer i analyserne, står helt og holdent for investors regning og risiko. Investtech er hverken direkte eller indirekte ansvarlig for tab, der opstår som følge af brug af Investtechs analyser. Oplysninger om eventuelle interessekonflikter vil altid fremgå af investeringsanbefalingen. Yderligere information om Investtechs analyser findes her.

Materialet indeholder information, der kan anses for at være en investeringsanbefaling i henhold til Markedsmisbrugsforordningen (Europa-Parlamentets og Rådets forordning 596/2014), dvs. information som anbefaler eller foreslår en investeringsstrategi. Nordnet Bank, filial af Nordnet Bank AB, Sverige (Nordnet), har ikke deltaget i udarbejdelsen, gennemgået eller foretaget ændringer i materialet. Investtech har ansvaret for materialets indhold, og at det lever op til gældende lovgivning og regler.

Materialet har ikke været forelagt de omtalte selskaber. Investtech ejer ikke aktier i de omtalte selskaber.

Dette materiale blev offentliggjort første gang den

Indholdet i dette materiale udgør ikke personlig investeringsrådgivning. Det er vigtigt, at du som investor træffer dine investeringsbeslutninger ud fra din egen vurdering af information fra forskellige kilder. Nordnet påtager sig intet ansvar for direkte eller indirekte tab som følge af brug af information fra dette materiale. Materialet må ikke gengives uden Nordnets udtrykkelige samtykke.

Det kan forekomme, at Nordnet har positioner i værdipapirer, der omtales i materialet. En sådan beholdning er da alene af administrative hensyn og uden fortjeneste for Nordnet.

Nordnet er under tilsyn af Finansinspektionen i Sverige og det danske Finanstilsyn.

Der er altid en risiko forbundet med at investere. Historiske afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast. Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer