Spring til hovedindhold

Nordens top-10 – uge 8 2023

Dette indlæg er markedsføring.

Investtech: Torsdag den 23. februar er der syv nye aktier i Nordens top-10, som nu består af tre svenske, fire norske, to danske og en finsk aktie. Se de tekniske analyser her og den fulde top-10.

Af Investtech

Torsdag den 23. februar er der syv nye aktier i Nordens top-10, som nu består af tre svenske, fire norske, to danske og en finsk aktie.

Webinar: Kom i gang med Investtech
Tirsdag den 7. marts 2023 kan du være med, når analytiker David Östblad præsenterer Investtechs forskningsresultater og systemværktøjer i et live webinar. Webinaret er velegnet til begyndere, der ønsker at at udnytte Investtech-systemets fulde potentiale. Webinaret er på dansk. Tilmeld dig her.

Vi har rangeret de nordiske aktier ud fra vores tekniske analyser på mellemlang sigt. Det udføres af Investtechs matematiske algoritmer, som blandt andet identificerer aktiens trender, støtte og modstand, formationer og volumenudvikling. Kun aktier med en omsætning på over 1 million euro i gennemsnit pr. dag i sidste måned er med. Computerne laver både analyseteksten og den konkrete anbefaling helt automatisk. Analyserne er baseret på kvantitative forhold og skal anses som inspirationskilde og markedsføring.

1. Frontline Plc (FRO.OL)- 22. feb. 2023. Seneste slutkurs: 174.48 (-7.52)

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidigt afkast.

Frontline Plc viser en stærk udvikling inden for en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Dette signalerer øgende optimisme blandt investorerne og indikerer videre kursopsving. Aktien gav også købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 159. Videre stigning til 212 eller mere er signaleret.Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 146 kroner.Positiv volumenbalance indikerer, at køberne er aggressive, mens sælgerne er passive, og styrker aktien.RSI over 70 viser, at momentummet i aktien er stærkt positivt på kort sigt. Investorer er stadig gået op i pris for at få købt aktien – noget, som indikerer stigende optimisme, og at kursen vil fortsætte op.Særligt med store aktier kan høj RSI imidlertid være tegn på, at aktien er overkøbt, og at der er fare for en reaktion ned.Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

2. INVISIO (IVSO.ST)- 22. feb. 2023. Seneste slutkurs: 215 (5.5)

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidigt afkast.

INVISIO ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det viser, at investorer over tid har købt til stadigt højere kurser for at komme ind i aktien og indikerer en god udvikling for virksomheden. Aktien gav købssignal fra en omvendt-hoved-og-skuldre-formation ved bruddet op gennem modstanden ved 177. Videre stigning til 243 eller mere er signaleret.Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 204 kroner.Det kortsigtede momentum i aktien er stærkt positivt med RSI over 70. Det indikerer øgende optimisme hos investorerne og videre kursopsving for INVISIO.Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

3. TGS (TGS.OL)- 22. feb. 2023. Seneste slutkurs: 176.6 (-3.6)

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidigt afkast.

En tilnærmet horisontal trendkanal er brudt opad på mellemlang sigt. Dette indikerer en fortsat stærk udvikling, og TGS har nu støtte ved eventuelle reaktioner ned mod trendlinjerne. Aktien gav imidlertid købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 149. Videre stigning til 191 eller mere er signaleret. Kursen har imidlertid brudt igennem et støtteniveu på kort sigt og udløst salgssignal fra kortsigtet trading range.Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 160 kroner.Positiv volumenbalance, med høj omsætning på dage med opgang og lav omsætning på dage med nedgang, styrker aktien på kort sigt. RSI divergerer negativt mod kursen, hvilket indikerer fare for en reaktion nedad.Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

Se den fulde liste med grafer og analyser hos Investtech her

Følg dine aktier med Investtech hos Nordnet


Materialet er udarbejdet af Investtech.com AS (“Investtech”). Investtech garanterer ikke for fuldstændigheden eller rigtigheden af analysen. Eventuel eksponering i forhold til de råd/signaler, som fremkommer i analyserne, står helt og holdent for investors regning og risiko. Investtech er hverken direkte eller indirekte ansvarlig for tab, der opstår som følge af brug af Investtechs analyser. Oplysninger om eventuelle interessekonflikter vil altid fremgå af investeringsanbefalingen. Yderligere information om Investtechs analyser findes her.

Materialet indeholder information, der kan anses for at være en investeringsanbefaling i henhold til Markedsmisbrugsforordningen (Europa-Parlamentets og Rådets forordning 596/2014), dvs. information som anbefaler eller foreslår en investeringsstrategi. Nordnet Bank, filial af Nordnet Bank AB, Sverige (Nordnet), har ikke deltaget i udarbejdelsen, gennemgået eller foretaget ændringer i materialet. Investtech har ansvaret for materialets indhold, og at det lever op til gældende lovgivning og regler.

Materialet har ikke været forelagt de omtalte selskaber. Investtech ejer ikke aktier i de omtalte selskaber.

Dette materiale blev offentliggjort første gang den 23. februar 2023 kl. 10:00.

Indholdet i dette materiale udgør ikke personlig investeringsrådgivning. Det er vigtigt, at du som investor træffer dine investeringsbeslutninger ud fra din egen vurdering af information fra forskellige kilder. Nordnet påtager sig intet ansvar for direkte eller indirekte tab som følge af brug af information fra dette materiale. Materialet må ikke gengives uden Nordnets udtrykkelige samtykke.

Det kan forekomme, at Nordnet har positioner i værdipapirer, der omtales i materialet. En sådan beholdning er da alene af administrative hensyn og uden fortjeneste for Nordnet.

Nordnet er under tilsyn af Finansinspektionen i Sverige og det danske Finanstilsyn.

Der er altid en risiko forbundet med at investere. Historiske afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast. Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer