Spring til hovedindhold

Nordnet goes Android

Hvem vinder på sigt krigen om at tilbyde det bedste styresystem til smartphones – iPhone, Android, Symbian eller måske en helt fjerde? En ting er sikkert, fremtiden er mobil, og morgendagens banktjenester og løsninger for aktiehandel bliver en vigtig del af mobiltelefonen.

Derfor fortsætter vi med at lancere mobile løsninger. Nu er vores populære iPhone applikation for aktiehandel også klar i en version til smartphones med Googles Android platform – som dermed bliver Danmarks første af sin slags. De samme funktioner er tilgængelige i Android versionen.

Uden at logge ind (eller være kunde hos Nordnet) gives adgang til vigtig markedsinformation som indeks, aktiekurser og nyheder fra en lang række nyhedsbureauer. Logger man ind, vises alt i realtid, aktiekurserne streames, og man kan købe og sælge aktier og investeringsbeviser og følge udviklingen i sin portefølje. Endnu en god mulighed for at tage børsen med dig til stranden i sommer 

Personligt har jeg været yderst tilfreds og imponeret af mulighederne i iPhone, men ifølge en artikel i PC World, er der en række ting som Android gør bedre end iPhone.

Hvem tror du vinder krigen? 

Appen kan downloades gratis fra Android Market (på telefonen), hvor søgeordet er ”Nordnet”. Du behøver ikke at være kunde for at downloade og anvende den.
Max Gandrup
Senior Product Advisor (landechef Danmark 2002-2016)

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer