Spring til hovedindhold

Nordnet kåret som Årets Børsmægler 2020

Vi er både glade for og stolte over, at Nordnet er blevet kåret som Årets Børsmægler 2020 af Dansk Aktionærforening.

Vi arbejder hver dag benhårdt på at skabe en endnu bedre platform og kundeoplevelse – og resultaterne i undersøgelsen er for os et pejlemærke på, at vi er på rette vej. Ikke mindst er vi glade for, at vi får den højeste vurdering, når det gælder kundetilfredshed.

For os er det nemlig den største ros, når vores kunder sætter pris på vores platform – og som loyale ambassadører anbefaler os til venner og bekendte. Netop dette ligger blandt andet bag de høje vækstrater, som vi oplever for tiden. Antallet af private investorer, som bruger Nordnets platform, er steget med mere end 50 procent inden for det seneste år.

Når det så er sagt, er det også tydeligt, at der ikke er langt til konkurrenterne. Det får os selvfølgelig til at lægge os endnu mere i selen for at kunne bevare og forhåbentlig øge vores forspring i næste års undersøgelse. Som altid er konkurrence til fordel for kunderne. Det er jeg helt sikker på også gør sig gældende her!

Et investeringsunivers i konstant udvikling

I det sidste år har vi ikke mindst haft fokus på vores nye platform, som vi løbende udvikler med udgangspunkt i tilbagemeldingerne fra vores kunder. Her har blandt andet lanceringen af gratis realtidskurser i Norden været populær. Samtidig kan vi se, at de mange nye funktioner har gjort vores app endnu bedre, og vi har nu et rekordstort antal brugere blandt vores mere end 170.000 kunder. Den tendens er kommet for at blive, så fremadrettet vil vi have fokus på at udvikle både platformen og appen parallelt.

Herudover er vi i fuld gang med at skabe vores nye blogunivers, Nordnetbloggen. Med en lang række nye bloggere lige fra Female Invest til Nikolaj Holdt Mikkelsen og Jesper Rangvid har vi sat sejlene til at skabe det nye mødested for de danske private investorer. Det er et forum med en spændvidde, vi selv har savnet, så forhåbentlig taler det også til vores kunder.

Samtidig har investeringsfonde været et andet vigtigt område for os i 2020. Ligesom Nordnet i mange år har været med til at skubbe til konkurrencen på aktiehandel, så er turen nu kommet til fonde og investeringsforeninger. Her synes vi i den grad, der mangler konkurrence mellem børsmæglerne, og derfor har vi lanceret en række nyheder – herunder vores Rabattrappe, hvor vi som de eneste i markedet giver rabat på formidlingsprovisionen til alle kunder. Med andre ord kan du altså investere i præcis den samme fond i Nordnet som i andre banker – bare billigere. En anden væsentlig nyskabelse er lanceringen af vores nye familie af indeksfonde med konkurrencedygtige omkostninger fra i sommer.

Alt det glæder vi os til at fortsætte med at arbejde på i det nye år!

Anne Buchardt
Landechef i Nordnet

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2020-11-06 16:04

Tillykke, det er fortjent:-)

Gæst
Gæst
2020-11-12 06:54

Stort tillykke. Eneste fejlskud er jeres Smarte Porteføljer, som blev markedsført som “investering i verdensklasse”. Det viste sig i den grad at være falsk markedsføring.