Spring til hovedindhold

Nordnet Live: Nu kommer inflationen

Den 25. maj 2021 havde Nordnets Per Hansen besøg af økonom Lars Christensen til en snak om inflationen, hvordan covid-19 har haft inflydelse på denne, og hvad vi kan forvente af fremtiden. Covid-19-pandemien ramte for alvor verden i marts 2020, og nedlukningerne spredte sig overalt i verden. De globale aktiemarkeder faldt markant som følge, og på få uger i marts udviklede den finansielle situation sig på en sådan måde, at man for alvor kunne frygte, at vi ville se en gentagelse af den økonomiske og finansielle nedtur, som vi oplevede det i 2008-2009.

Læs mere i Lars Christensens indlæg om inflation på Nordnetbloggen: Nu kommer inflationen – hvad gør du med dine aktieinvesteringer?

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer