Spring til hovedindhold

Nordnet planlægger børsnotering på Nasdaq Stockholm

I sidste uge udsendte Nordnet en pressemeddelelse, hvor vi annoncerede vores planlagte børsnotering på Nasdaq Stockholm. Siden vi blev grundlagt i 1996, har vores mål været at demokratisere opsparing og investering ved at give private investorer adgang til den samme information og de samme værktøjer som de professionelle investorer. I dag tilbyder vi opsparing og investering i en lang række finansielle produkter til lave priser samt enkelte låneprodukter på vores digitale platform.

Nordnet har tidligere været børsnoteret i perioden 2000-2017, men har i de seneste år været ejet af Öhmangruppen og Nordic Capital. I løbet af denne periode har vi lanceret en række nye produkter og services såsom en ny app, screeningsværktøjer og digitale rådgivningstjenester. Vi har også løbende udviklet vores hjemmeside og handelsplatform. I 2019 opkøbte vi den norske bank Netfonds og blev Norges førende bank inden for opsparing og investering. I marts 2020 nåede vi en anden milepæl i form af en million kunder, hvilket betyder, at vi siden 2016 har fordoblet vores kundebase på tværs af de fire nordiske lande.

En eventuel børsnotering giver mulighed for en yderligere styrkelse af såvel vores profil som vores brand, samtidig med at kunder og medarbejdere får mulighed for at blive aktionærer i Nordnet. For at deltage i den kommende børsnotering, skal du være kunde i Nordnet. De endelige betingelser og vilkår for noteringen vil blive inkluderet i det prospekt, som Nordnet udarbejder i forbindelse med noteringen. Prospektet forventes offentliggjort omkring søndag den 15. november 2020.

Læs mere om den planlagte børsnotering.

Dette er ikke at betragte som en anbefaling. En investering i værdipapirer kan både stige og falde i værdi, og det er ikke sikkert, at du får det investerede beløb tilbage. Før du afgiver ordre om køb af aktier i en børsnotering, skal du læse prospektet grundigt, så du kender de risici, som en investering i virksomheden og aktierne medfører. Ved overtegning kan du få tildelt et lavere antal aktier, end du havde ønsket, eller slet ingen.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2020-11-10 14:26

Fint træk. Især hvis I også giver os som blev tvangsindløst efter voldgiftssag vores aktier tilbage. 🙂 tak.
Glæder mig til at være aktionær igen.

Gæst
Gæst
2020-11-11 14:16

Kunne også være fedt hvis i lavede et kreditkort

Gæst
Gæst
2020-11-16 09:22

Er det besluttet hvad belåningsværdien bliver på de nye Nordnet-aktier? Jeg husker at belåningsværdien var 0 sidst selskabet var på børsen