Nordnets kunder kan få op til 180.000 kroner i rabat

Anne Buchardt om Nordnets Rabattrappe på baggrund af artikelserie i Økonomisk Ugebrev.

Vi er glade for, at Økonomisk Ugebrev i en ny artikelserie sætter fokus på formidlingsprovision. Der er brug for mere åbenhed omkring, hvad man som kunde med investeringsfonde i sin portefølje betaler – og ikke mindst, hvad man får for pengene. I ugens artikel citeres vi for, at ”Nordnet ønsker at være den udbyder, der giver kunderne nye valgmuligheder” – og det er præcis det, som er formålet med vores Rabattrappe på fonde.

Ugebrevet beskriver også, at velhavende kunder i Nordnet kan spare op til 180.000 kr. årligt. Nu er det jo de færreste, der har en formue i den størrelsesorden, og derfor er det selvfølgelig mindst lige så vigtigt at understrege, at vores Rabattrappe – i øvrigt som den eneste i markedet – giver rabat til alle investorer. Den er skruet sådan sammen, at du får en stigende rabatprocent jo højere beløb, du investerer i de typiske danske investeringsforeninger.

Ifølge Økonomisk Ugebrev betaler de danske investorer hvert år ca. 2 mia. kroner i formidlingsprovision. Vi synes, det taler sit eget tydelige sprog om, hvorfor der er behov for mere konkurrence og åbenhed omkring, hvad man som investor får for pengene i de enkelte banker. I Nordnet får du fx adgang til vores unikke screenere, som giver dig mulighed for at sortere diverse fonde på baggrund af bl.a. historisk afkast, Morningstar rating eller co2-aftryk. Du finder screeneren her.

Eksempel på rabat: Hvis du har 1 mio. kr placeret i en typisk aktivt forvaltet aktiefond med en formidlingsprovision på 0,6 pct, bliver din årlige rabat på 1.500 kr. Bemærk, at rabatten beregnes på baggrund af alle dine fonde i både frie midler og pension.

Hvis du vil vide, hvad du kan spare ved at flytte dine investeringsforeninger til Nordnet, kan du enten ringe til vores kundeservice eller læse mere her.

Hvis du har lyst til at læse hele artiklen fra Økonomisk Ugebrev, er den tilgængelig via dette link.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
Frede Frandsen
Frede Frandsen
2020-08-18 17:33

Nu har jeg siddet hele eftermiddagen og læst på de forskellige skrivelser der omhandler Nordnets politikker m.m.Kommer frem til at skulle melde mig ind i jeres bank, men det kan jeg ikke fordi jeg kan ikke få min PC og scanner til at makke ret. Så det må blive en anden gang.
Vh Frede Frandsen