Spring til hovedindhold

Er Novo Nordisk gået sukkerkold?

Et af de danske selskaber, som oplevede den største rutsjetur i løbet af sommerferien, det var Novo Nordisk. Men hvad betyder medicinalgigantens nedtur? Er det tid til at fylde indkøbskurven med Novo, eller er det tid til at give slip på sine Novo-aktier?

For pengenes skyld er tilbage fra ferien, og vi stiller skarpt på de begivenheder, der har sat gang i bevægelserne på aktiemarkedet hen over sommeren.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
7 Kommentarer
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2016-08-17 22:53

Jeg synes, at Per og Christine er både kønne og dygtige og altid producere en meget interessant lille halvtimes podcast,der altid giver anledning til kritiske overvejelser.
De bedste hilsner

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2016-08-19 20:55

Jeg lytter også med tilfredshed hver gang, men titelmelodien er dog ret træls.

Gæst
Gæst
2016-08-17 17:30

Kvaliteten af jeres podcast står i skarp kontrast til nordnet som handelsplatform. Hvordan kan et elite selskab dog lægge navn til dette…

Gæst
Gæst
2016-08-15 17:44

Drop nu den ufatteligt ringe titelmelodi!

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2016-08-15 20:35

Jeg synes sådan set melodien er god nok. Jeg mener dog også de skulle ændre hashtagget fra #forpengenes til #forpengenesskyld Og hvorfor gør jeg så det? tjo, måske fordi programmet hedder for pengenes skyld og ikke for pengenes…

doh

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2016-08-16 16:35

Enig. Orker ikke at høre disse podcast pga. ringe speakerstemme og elendig jingle.

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2016-08-16 19:22

Enig, den er ulidelig at høre på, og hvad gør den overhovedet godt for? Der er da ingen der har glæde af den.