Nu går den første halve million ind på kontoen

Lige siden vi lancerede vores Rabattrappe for fonde og investeringsforeninger den 1. februar, har jeg glædet mig til, at vores kunder begynder at få de helt håndgribelige rabatbeløb ind på kontoen. Og det er der nu mere end 3.000 kunder, der gør, når vi i denne uge udbetaler rabatten for 1. kvartal 2020.

Denne første udbetaling udgør mere end en halv million kroner. Hver kunde har altså i gennemsnit fået udbetalt 173 kr. gældende for februar og marts. Fremadrettet vil udbetalingen ske en gang i kvartalet, og hermed dække tre måneder af gangen.

Rabattrappen er en af de nyskabelser, jeg gerne vil indrømme, at vi er lidt stolte af hos Nordnet. Vi var de første i markedet til at lancere en generel rabatmodel for fonde og investeringsforeninger – og her tre måneder senere er vi stadig de eneste, der giver dig mulighed for at få mellem 25 og 100 procent rabat på den formidlingsprovision, du betaler. Til fordel for afkastet på dine investeringer.

Tidligere har du som investor betalt præcis det samme for dine fonde, uanset hvor du var kunde. Med Rabattrappen har du mulighed for at vælge et billigere alternativ – på samme måde, som du har kunnet hos os i mange år, når det gælder aktiehandel, pensionsopsparing, porteføljelån mv.

Set med mine øjne er valgmuligheder med til at øge konkurrencen i markedet. Konkurrence er altid sundt for bankerne og til fordel for dig som kunde. Og det vel at mærke helt kontante fordele. Vi er nogle gange blevet spurgt, om det virkelig ”batter noget” med sådan en rabat – og det må alle jo hver især tage stilling til, om de synes.

Rabatten afhænger af, hvilke investeringsfonde, man ejer, og hvor mange penge, man har investeret. Har man fx placeret 500.000 kr i en typisk aktiefond med en formidlingsprovision på 0,6 procent, opnår man en årlig rabat på 750 kr. Og beløbet vokser hurtigt som følge af trappestrukturen. Er det en større opsparing på fx 5 mio kr, der står placeret i de samme investeringsforeninger, bliver rabatten 13.750 kr om året.

Venlig hilsen
Anne Buchardt
Landechef Danmark

Læs mere om Rabattrappen

*Her regner vi med en formidlingsprovision på 0,6 %, som er gennemsnittet for aktiefonde i det danske marked.

NB: Rabatten beregnes på tværs af alle fonde i din portefølje og på tværs af alle privatejede depoter. Virksomhedsdepoter opgøres for sig.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
Vill
Vill
2020-04-24 08:51

Hej . gælder dette alle etf’er eller er der tale om en særlig slags fond? Får man pengene kontant på sit depot? Mvh