Spring til hovedindhold

Nye investeringsmuligheder med TimeInvest

Dette indlæg er markedsføring.

Nu er der nye muligheder for at investere i investeringsforeninger på Nordnet. Time Invest tilbyder investering med fire forskellige porteføljestrategier, som hver især indeholder simple og gennemsigtige fonde.

Nu er der nye muligheder for at investere i investeringsforeninger på Nordnet. TimeInvest tilbyder investering med fire forskellige porteføljestrategier, som hver især indeholder simple og gennemsigtige fonde.

Strategi Alternativer

Diversificerede globale likvide alternative investeringer inden for bl.a. infrastruktur, ejendomme, råvarer, ædelmetaller, private equity, valuta og konvertible obligationer.

Find den på Nordnet her: Strategi Alternativer

Strategi aktier

En veldiversificeret global aktieportefølje fordelt på lande, sektorer og selskaber med fokus på klassiske stil faktorer og høj bæredygtighed. En kerne af historisk succesrige stil-faktor, der sikrer stabilitet, robusthed og merafkast sammen med globale selskaber karakteriseret ved høj ansvarlighed og bæredygtighed. Fokus på tematiske investeringscases med høj forventet strukturel vækst.

Find den på Nordnet her: Strategi aktier

Sustainable Opportunities

Koncentreret global aktieportefølje med nordisk tilt. Udvalgte selskaber med ”Best practice” inden for bæredygtighedskriterierne og Impact mål kombineret med økonomisk attraktivitet.

Find den på Nordnet her: Sustainable Opportunities

Strategi Stabil

Porteføljesammensætning med fokus på kapitalbevarelse og absolut afkast. Via inddragelse af mange ukorrelerede aktivklasser og positioner opbygges en portefølje, der kan skabe et stabilt afkast i alle investeringsmiljøer.

Find den på Nordnet her: Strategi Stabil

Anm: Ovenstående er ikke en anbefaling til at købe eller sælge værdipapirer. Dette blogindlæg er udarbejdet som markedsføringsmateriale og udgør således ikke investeringsmæssig eller anden rådgivning. Omtalen af de konkrete værdipapirer og investeringer er ikke en anbefaling vedrørende disse, og er ikke et tilbud eller opfordring til tilbud om køb eller salg. Historisk afkast er ingen garanti for et fremtidigt afkast, og investering kan medføre tab.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer