Spring til hovedindhold

Nyt år, ny jingle, nyt podcast-navn: Fra #forpengenes til #pengemedper

Vi tager som tidligere annonceret hul på 2017 med en relancering af vores podcast. Bag det nye navn #PengemedPer gemmer sig udover, at Per nu er eneste nordnetter i studiet, også en ambition om at få relevante gæster ind i studiet, som kan være med til at sætte scenen og forhåbentlig give interessante indspark til investorerne om aktuelle finansielle debatter. Det er fortsat sådan, at podcasten ikke giver lytterne svar på, om de skal købe eller sælge Novo Nordisk eller andre konkrete investeringsråd. Det handler om, at Nordnet er med til at sætte scenen og være facilitator på aktuelle emne, som dog ikke falder indenfor kategorien ”investeringsrådgivning”.

Første gæst i studiet er CEO fra Nasdaq København, Bjørn Sibbern. Bjørn har været direktør hos Nasdaq i 9 år og er det i en måned endnu, før han rykker til New York til en endnu større stilling hos Nasdaq.

I det første gæsteinterview kan du bl.a. høre:

  • At udviklingen i børsnoterings-Danmark generelt er gået fremragende både i et skandinavisk og globalt perspektiv.
  • At vi i Danmark er nordiske mestre i større børsnoteringer
  • At Nets formentlig ikke får nogen langvarig negativ effekt på at lade selskaber børsnotere
  • At algoritmehandel er kommet for at blive
  • At det forhold at udenlandske aktører er anonyme ikke er et specielt dansk fænomen

Du kan også høre hvad der efter Bjørn Sibberns mening forhindrer flere selskaber i at blive børsnoteret i Danmark. Samt meget mere.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2017-01-09 19:51

Super god stil med den nye jingle, der ikke båtter ørerne af lytterne, two thumbs up :oD