Spring til hovedindhold

Rig på viden hos Nordnet

Henrik Rasmussen og André Thormann gæster Nordnet, for at fortælle om begrebet multipel værdiansættelse. Et relevant emne, som der er lavet en masse forskning omkring. Derudover er det noget, som man ret let kan bruge som privat investor. Se med og lær, hvordan man handler aktier ud fra multipler og hvilke faldgrupper, man skal være opmærksom på.

I videoen præsenterer de to gamle studiekammerater også deres podcastserie “Rig på viden”. En podcastserie, der berører emner omkring investering, finans og økonomi med nogle af Danmarks dygtigste forskere. Deres motivation med podcasten er at sætte mere fokus på dansk forskning og papirer omkring investering og finansiering.

Hvis du vil lytte mere til “Rig på viden” kan du finde podcastserien her. Husk også, at du hver uge her hos Nordnet, kan blive opdateret på de bedste investeringstendenser med #Investeringspocasten.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer