Spring til hovedindhold

Sådan bliver du en bedre investor

Ikke alle er ens og på trods af, at de fleste investorer kommer i afkastmål med et fornuftigt resultat af deres investeringsanstrengelser, så gælder ”one-size-fits-all” ikke på aktiemarkederne.

Du ser på aktier på en anden måde end din aktienabo. Du har en anden tidshorisont, risikotolerance, geografisk fokus, eller tror måske du mere på det etiske aspekt end andre og gennemsnittet.

I ugens episode af #forpengenes giver vi konkrete råd til, hvordan man kan – men ikke nødvendigvis bør – gå til investeringsmakronerne, når det drejer sig om aktier. Jeg giver mine bud på,hvordan man, ud fra mit synspunkt med fordel kan:

  • Se på aktieinvestering som det at købe en ejerandel af en virksomhed
  • Fokusere mindre på prisfastsættelsen eller måske netop tage udgangspunkt i at en høj pris ikke per definition er en dårlig ting.
  • Lade sig rive med af den gode stemning og momentum.
  • At det er udviklingen i virksomhedernes indtjening og værdi, som skaber alibiet for, at aktierne kan stige, og at afkodning af kursformationer bør fylde mindre hos investorerne
  • Og sidst men absolut ikke mindst. At det som lyder lettest i virkeligheden er det allersværeste: Kunsten at bevare overblikket, være godt forberedt og tro mod den investor, som du i virkeligheden er. Eller kort sagt: Du bør være disciplineret.

Kom med til liveindspilning af #forpengenes

I forbindelse med Dansk Aktionærforenings investordag den 12.4. i København, hvor vi fra Nordnet naturligvis igen er talstærkt til stede, optager vi en live udgave af #forpengenes. Det helt nøjagtige tidspunkt er endnu ikke fastlagt, men varigheden bliver ca. 30 minutter, og det bliver i tidsrummet mellem 18-19. Kom og vær med til optagelsen af udsendelsen, og stil de spørgsmål til mig, som optager dig, når det drejer sig om investering.

Der kommer mere information om det nøjagtige tidspunkt, m.v. her på nordnetbloggen.dk i næste uge.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer