Spring til hovedindhold

Se andre investorers porteføljer – og få inspiration

Nu er det muligt at se andre private investorer over skulderen, og i realtid følge deres investeringer og porteføljer. Det eneste, du behøver gøre, er at blive medlem i det nye sociale netværk for investorer, Shareville.

I foråret begyndte Shareville-teamet så småt at lade en række Nordnetkunder teste tjenesten og give deres forbedringsforslag. Med tiden er kunderne blevet flere og flere, og derfor finder du allerede nu flere tusinde porteføljer fra hele Norden i Shareville.

Hvad kan du få ud af Shareville? Jeg tror personligt, at det kan blive en virkelig stor inspirationskilde for alle, som synes, at investering er spændende.

400.000 eksperter

Hver uge følger tusindvis af private investorer vores to danske eksperter Thorleif Jackson og Lars Persson. Der er altså stor interesse for at se, hvordan andre investorer tænker og agerer. Thorleif og Lars er dygtige, men vi ved samtidig, at der blandt vores mere end 400.000 kunder i Norden er en enorm ekspertise, og at mange har et virkelig godt afkast. Så hvorfor ikke også give mulighed for at udveksle erfaringer?

Vi tror nemlig på, at du og vores andre kunder kan få større succes med investeringerne ved at hjælpe og inspirere hinanden uden høje omkostninger til investeringsrådgivning. På Shareville kan du give andre indblik i din portefølje, dine investeringsbeslutninger og tankerne bag dem. Ingen ser dog, hvor mange penge du investerer eller ejer, og du kan vælge at være 100 % anonym som langt de fleste af medlemmerne på Shareville.

Samtidig kan du selv få indblik i, hvordan andre dygtige investorer agerer og har bygget deres portefølje op.

Tusindvis af investorer er allerede med

Du er meget velkommen til at kigge forbi min portefølje. Jeg har valgt ikke at være anonym, og du finder mig under brugernavnet MaxNordnet. Indtil videre er det måske ikke den mest imponerende portefølje, du har set, og det er netop en af pointerne med Shareville: De dygtigste investorer er ikke nødvendigvis folk, som arbejder i en bank. Men måske er det dig?

Hvis du vil vide mere om Sharevilles historie, kan jeg anbefale dig at læse dette indlæg af entreprenøren bag Shareville, Fabians Grappengiesser.

Du kan blive bruger på Shareville her

PS. Du bruger bare dine almindelige brugeroplysninger fra Nordnet eller NemID, når du skal logge ind.

Max Gandrup
Senior Product Advisor (landechef Danmark 2002-2016)

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2014-10-01 10:07

..test