Spring til hovedindhold

Nyheder på Shareville: Nu kan du hurtigere se, hvad de andre har i porteføljen

Hvis du er aktiv på Shareville, så har du nok allerede opdaget, at der er kommet nogle nye features. Det er blevet lettere at starte interessante debatter – og få ny inspiration til dine investeringer.

Læs også: Hør, hvad 100.000 andre investorer tænker – før du køber

Du kan tagge andre medlemmer i dine kommentarer

Hvis du skriver en kommentar, som du gerne vil have at et bestemt medlem læser, så kan du nu ”tagge” andre. Det kan også være, at du læser en interessant debat om en bestemt aktie, som du gerne vil dele med nogle andre og måske høre deres holdning til. Hvis du vil tagge andre, skriver du @+brugernavn.

 

Mere overskueligt at se, hvad dem du følger har i porteføljen

Der er kommet en ny topliste i nederste højre hjørne – her kan du se de populæreste aktier blandt dem, du følger. Tanken bag den nye liste er, at de medlemmer du har valgt at følge, dem vil du gerne vide mere om. Og her får du et overblik over, hvilke aktier der er mest populære blandt netop dem. Måske kan du finde inspiration til, hvilke selskaber der kan være interessante at se nærmere på. Denne feature er kun tilgængelig på computer i øjeblikket.

Læs også: Sådan gør Angelica for at nå millionen

Se, hvad Vestas-ejere ellers har investeret i

Når du besøger siderne for specifikke værdipapirer, så kan du nu se, hvad de medlemmer ellers har valgt at fylde på depotet. Som du kan se her, så har Vestas-ejere – måske ikke så overraskende -rigtig mange danske aktier på depotet. De nye lister på værdipapirsiderne er endnu et tiltag for at give dig adgang til ny inspiration. Denne feature er kun tilgængelig på computer i øjeblikket.

God fornøjelse med investeringerne!

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer