Spring til hovedindhold

Se topinvestorernes 10 aktiefavoritter netop nu!

Vil du vide, hvilke aktier de bedste investorer køber? På det sociale netværk Shareville, som har over 100.000 medlemmer, har du mulighed for at se, hvordan de bedste 10 % investerer lige nu. Det gør det nemt at få ny inspiration til dine egne investeringer, og Shareville Relax viser dig, hvordan topinvestorerne handler lige nu.

Hvis du er nysgerrig og gerne vil vide, hvad andre investorer tænker om en bestemt aktie, inden du køber eller sælger, er der god mulighed for at debattere på Shareville. Du kan blande dig i de aktuelle debatter – eller selv starte en.

Se de mest kommenterede aktier her

Få inspiration fra topinvestorerne

På Shareville Relax kan du finde topinvestorernes favoritaktier. Her kan du både se modelporteføljen for de 10% af Shareville-medlemmerne med det bedste afkast, og hvilke 10 aktier som topinvestorerne har købt henholdsvis solgt flest af den seneste måned. Udvalget af topinvestorer baseres på de medlemmer, som har haft det højeste risikojusterede afkast de seneste år.

De 10 mest nettokøbte aktier blandt de danske topinvestorer den seneste måned*:

*Listen er fra den 3. oktober 2016. Du kan altid finde den seneste topliste her.

 1. Novo Nordisk

  Novo Nordisk er verdens førende insulinproducent. Selskabet sælger desuden blandt andet væksthormon samt lægemidler til behandling af blødersygdomme og har et erklæret mål om at opbygge endnu et forretningsben inden for lægemidler til behandling af autoimmune sygdomme. Aktien handles på Københavns fondsbørs med kortnavnet NOVO-B og på New York-børsen med kortnavnet NVO.

Deltag i debatten. Læs, hvad andre Shareville-medlemmer skriver om Novo Nordisk her Det er helt gratis og tager blot få minutter at åbne en konto på Shareville.

 1. Pandora

Pandora er blandt verdens største smykkeproducenter målt på retail value. Selskabets altoverskyggende produkt er de såkaldte ‘charm’-armbånd, som udgør en væsentlig del af omsætningen. Pandora har aktiviteter i stadig flere lande verden over med USA, Storbritannien, Tyskland og Australien som de største markeder. Aktien handles på Københavns fondsbørs med kortnavnet PNDORA.

Læs, hvad andre shareville-medlemmer skriver om Pandora her

 1. Zealand Pharma

Zealand Pharma er en dansk biofarmaceutisk virksomhed, der arbejder med forskning og udvikling af peptid lægemidler. Selskabet har licensaftaler med Sanofi, Boehringer Ingelheim og Helsinn. Aktien handles på Københavns fondsbørs med kortnavnet ZEAL.

Læs, hvad andre shareville-medlemmer skriver om Zealand Pharma her

 1. Deutsche Bank

Deutsche Bank er Tysklands største bank med aktiviteter i hele verden. Banken beskæftiger over 100.000 medarbejdere heraf cirka 50.000 i Tyskland. Aktien handles på den tyske Xetra-børs med kortnavnet DBK

Læs, hvad andre shareville-medlemmer skriver om Deutsche Bank her

 1. Volkswagen

Volkswagen er kendt som en af de største producenter af biler og lastbiler. Selskabet producerer og servicerer kendte mærker som Audi, Seat, Porsche og Scania. Hovedkontoret ligger i den tyske by Wolfsburg. Aktien handles på den tyske Xetra-børs med kortnavnet VOW3.

Læs, hvad andre shareville-medlemmer skriver om Volkswagen her

 1. Rec Silicon

REC Silicon er en ledende producent af silicium materialer til blandt ander CD’er, tablets, fladskærme og smartphones. Selskabets hovedkvarter ligger i Norge, producerer i USA og har salgskontorer i Sydkorea, Kina, Taiwan, Japan samt USA. Aktien handles på den norske Millenium-børs med kortnavnet REC.

Læs, hvad andre shareville-medlemmer skriver om Rec Silicon her

 1. Tryg

Tryg er et af Danmarks to største forsikringsselskaber. Tryg opererer i både Danmark, Norge, Finland og Sverige, og selskabet har udelukkende aktiviteter inden for skadesforsikring. Aktien handles på Københavns fondsbørs med kortnavnet TRYG.

Læs, hvad andre shareville-medlemmer skriver om Tryg her

 1. D/S Norden

D/S Norden er et af Danmarks ældste og største rederier med aktiviteter inden for både tørlast og tank – 43 tankskibe og 244 tørlastskibe. Selskabet har hovedkontor i Danmark samt kontorer i blandt andet Singapore, Kina og USA. Aktien handles på Københavns fondsbørs med kortnavnet DNORD.

Læs, hvad andre shareville-medlemmer skriver om D/S Norden her

 1. Lundbeck

Lundbeck har specialiseret sig i lægemidler til behandling af sygdomme i centralnervesystemet, herunder depression, Alzheimers- og Parkinsons sygdom. Lundbecks præparater er godkendt til behandling i mere end 100 lande. Selskabet har hovedkontor i Danmark, men beskæftiger medarbejdere i hele 55 lande. Aktien handles på Københavns fondsbørs med kortnavnet LUN.

Læs, hvad andre shareville-medlemmer skriver om Lundbeck her

 1. NVIDIA Corporation

NVIDIA har over to årtier været en førende leverandør af computerchips af høj kvalitet til blandt andet eSport. Selskabet beskæftiger 9.200 medarbejdere og har hovedkvarter i Santa Clara, Califonien i USA. Aktien handles på den amerikanske børs Nasdaq med kortnavnet NVDA.

Læs, hvad andre shareville-medlemmer skriver om NVIDIA Corporation her

Vil du vide hvordan Shareville blev til? Se videoen her!

Max Gandrup
Senior Product Advisor (landechef Danmark 2002-2016)

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer